Perelnétek ezek után?
Figyelt kérdés
Több mint 1hónapja szültem, és azóta még mindig vérzem. Ez nem is annyira gáz, minthogy a szülés közben a doki támasztotta csak a falat, a szülésznő csinált mindent, utána a doki úgy varrt össze, hogy 3héig se aludni, se állni, se ülni nem bírtam. Ráadásul most derült ki, hogy olyan rosszul varrt, hogy plasztikára lesz szükségem...Szülés után 2hétre vissza kellett mennem kaparásra, mert bennem hagytak valamit. Aztán most megint egy kaparás vár rám, mert még mindig nem sikerült kivenni rendesen azt a "valamit". Ja, hozzáteszem 2hetet hordtam túl a babámat, mert nem akartak indítani, mivel UH alapján 3300gr-nak mérték a babámat, erre 4,5kilóval született. Ti lépnétek valamit, mert már 1hónapja kórházból kórházba járok, a babát nem is szoptathatom ilyenkor, plusz mindig valakire rá kell bíznom, amíg én vizsgálatokon vagyok?!? Köszi a válaszokat.2011. aug. 5. 22:35
21/23 anonim válasza:
a barátnőm kitolása úgy nézett ki fél óránként, hogy kitolta a baba fenekét, az orvos meg kézzel visszatolta és ezt így fél órán keresztül.
hidd el, borzasztó sok ez a fél óra így!!! :((
22/23 anonim válasza:
nem császároztak időben ezért a kisfiam agy trombózist kapott.
nem vették észre 11 hónaposan derült ki
14 hónapos é csak forogni tud még.
nem tudok perelni mert papíron egészségesen adták ki a kórházból.
2 hónaposan kiderülhetett volna de a neurológus nem végezte rendesen a dolgát, így későn jutottunk el minden fejlesztésre...
nem perelhetem mert nincs róla papírom hogy hibázott....
inkább adj hálát hogy ennyivel megúsztad és a baba rendben van...
mit nem adnék érte hogy egészséges legyen a picim.... az életemet i :,(
23/23 A kérdező kommentje:
Hihetetlen, hogy ilyen dolgok előfordulnak!!! Nagyon sajnálom, remélem minden helyrejön azért!
2011. aug. 8. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!