Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Perelnétek ebben a helyzetben...

Perelnétek ebben a helyzetben a volt férjet?

Figyelt kérdés

A 15 éves lányom apjáról van szó.

A teljes felügyelet az enyém! Ő lemondott róla. Láthatásra is évi 5-6x viszi csak el. A lányom elmegy vele, nem szereti de nem is utálja.

Most hétvégén elvitte 3 napra. És ez alatt beadatta az elso covidos oltást a gyereknek úgy hogy én nem tudtam róla. Nem közölte előre. Nem beszélte meg velem! Véletlen derült ma reggel ki mikor fajlalta a karját a gyerek. Piros duzzadt volt egy helyen akkor kérdeztem h ez mi? Mert h ne mondja el nekem!

Elvileg 2hét múlva jönne megint a gyerekért. De az fix h nem mehet el vele sehova a gyerek innentől kezdve!

Szerintetek a gyerek egészsége miatt perelhetem? Vagy legalább egy ügyvédi felszóliítás? Vagy barmi ami jogi útat tudtok?

2021. nov. 4. 09:21
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
62%
Inkább téged perelni, ha eddig nem gondoskodtál a gyereked oltásáról. Éljen a felelősségteljes apuka. Támogatom, hogy kapja meg a felügyeleti jogot, hol lehet aláírni?
2021. nov. 4. 09:25
 2/25 A kérdező kommentje:

Mi a felelösségteljes abban h évi 5-6x hajlandó csak random megjelenni az ajtó elött?

Ha az enyém a teljes felügyelet akkor alap h nélkülem nem tehet ilyet. Lévén a következmények engem sulytanak! Mi van ha szövödmények lépnek fel? Akár súlyosak? Akkor nekem kell megoldanom.

O meg röhög a markába h megint sikeresen betett nekem!

2021. nov. 4. 09:30
 3/25 anonim ***** válasza:
65%

Be vagy kattanva.

Nincs semmi baja a gyereknek, de perelni akarsz. :D

2021. nov. 4. 09:40
 4/25 anonim ***** válasza:
85%

Azért ha a 15 éves gyereked ezt nem mondta el neked, abból nekem az jön le, hogy ő is akarja az oltást. Elég nagy már, hogy ő maga döntsön erről (lévén hogy most 2 rossz közül lehet csak választani, és senki meg nem lövi, hogy melyik a jobb választás).

Abban igazad van, hogy neked is tudnod kellett volna róla.

Ha te nem egyeztél volna bele, akkor akár az apának, akár a lányodnak be kellett volna vonni a gyermekvédelmet.

Ilyen értelemben jogos a felháborodásod. - De nem perelnék. Mit érnél el vele?

2021. nov. 4. 09:44
 5/25 anonim ***** válasza:
67%
Az egyetlen ember aki veszèjezteti szegèny gyereket az te magad vagy
2021. nov. 4. 09:47
 6/25 A kérdező kommentje:

A gyerekvedelem nem foglalkozik ezzel. Hiaba is fordulna hozzajuk. Leven nneki max annyi koze van a gyerekhez h elviheti. Minden dontesi jog az enyem!

15 eves az egy dolog. De nem gondolnam h tisztaban van a helyzettel. Valszeg az apja zsarolassal vette ra. Nem gondolnam h onkent rohant volna. Leven ha szol h szeretne akkor elkiserem. De nem szolt nem kerte.

Azt sem tudom hogyan sikerul elinteznie ezt? Mert h a gyereknel max diak volt meg szemelyi. Se tb kartya se mas...

2021. nov. 4. 10:00
 7/25 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező! A leánykádat kérdezted már, hogy megzsarolta-e az apja?
2021. nov. 4. 10:05
 8/25 anonim ***** válasza:
61%

nem csodálkozok, hogy lemondott a láthatásról...

így kevesebbszer kell találkoznia...

veled.

2021. nov. 4. 10:11
 9/25 A kérdező kommentje:

A valasunk soran vegig az volt h kozos felugyeletet akar ketheti valtasban.

Ebbe bele is mentem

Majd az utolso pillanatban lemondott rola. Majd ra 1honapra ujra a valtast akart.

De a valasunk is azert volt 3ev mert folyamatosan valtoztatta a velemenyet. Vegul az uj biro kuldte el a fenebe h 3eve szararakodik es szorakozik a birosag idejevel piti dolgok miatt.

Nem meg mem kerdeztem majd ha hazaerunk beszelunk errol. Kisse kesesben voltunk reggel.

2021. nov. 4. 10:16
 10/25 anonim ***** válasza:
58%

Előbb még azért akartál perelni, mert árt az oltás, most meg azért mert csak a gyerek nem akarja.

Döntsd már el :D

2021. nov. 4. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!