Perelnétek ebben a helyzetben a volt férjet?
A 15 éves lányom apjáról van szó.
A teljes felügyelet az enyém! Ő lemondott róla. Láthatásra is évi 5-6x viszi csak el. A lányom elmegy vele, nem szereti de nem is utálja.
Most hétvégén elvitte 3 napra. És ez alatt beadatta az elso covidos oltást a gyereknek úgy hogy én nem tudtam róla. Nem közölte előre. Nem beszélte meg velem! Véletlen derült ma reggel ki mikor fajlalta a karját a gyerek. Piros duzzadt volt egy helyen akkor kérdeztem h ez mi? Mert h ne mondja el nekem!
Elvileg 2hét múlva jönne megint a gyerekért. De az fix h nem mehet el vele sehova a gyerek innentől kezdve!
Szerintetek a gyerek egészsége miatt perelhetem? Vagy legalább egy ügyvédi felszóliítás? Vagy barmi ami jogi útat tudtok?
Mi a felelösségteljes abban h évi 5-6x hajlandó csak random megjelenni az ajtó elött?
Ha az enyém a teljes felügyelet akkor alap h nélkülem nem tehet ilyet. Lévén a következmények engem sulytanak! Mi van ha szövödmények lépnek fel? Akár súlyosak? Akkor nekem kell megoldanom.
O meg röhög a markába h megint sikeresen betett nekem!
Be vagy kattanva.
Nincs semmi baja a gyereknek, de perelni akarsz. :D
Azért ha a 15 éves gyereked ezt nem mondta el neked, abból nekem az jön le, hogy ő is akarja az oltást. Elég nagy már, hogy ő maga döntsön erről (lévén hogy most 2 rossz közül lehet csak választani, és senki meg nem lövi, hogy melyik a jobb választás).
Abban igazad van, hogy neked is tudnod kellett volna róla.
Ha te nem egyeztél volna bele, akkor akár az apának, akár a lányodnak be kellett volna vonni a gyermekvédelmet.
Ilyen értelemben jogos a felháborodásod. - De nem perelnék. Mit érnél el vele?
A gyerekvedelem nem foglalkozik ezzel. Hiaba is fordulna hozzajuk. Leven nneki max annyi koze van a gyerekhez h elviheti. Minden dontesi jog az enyem!
15 eves az egy dolog. De nem gondolnam h tisztaban van a helyzettel. Valszeg az apja zsarolassal vette ra. Nem gondolnam h onkent rohant volna. Leven ha szol h szeretne akkor elkiserem. De nem szolt nem kerte.
Azt sem tudom hogyan sikerul elinteznie ezt? Mert h a gyereknel max diak volt meg szemelyi. Se tb kartya se mas...
nem csodálkozok, hogy lemondott a láthatásról...
így kevesebbszer kell találkoznia...
veled.
A valasunk soran vegig az volt h kozos felugyeletet akar ketheti valtasban.
Ebbe bele is mentem
Majd az utolso pillanatban lemondott rola. Majd ra 1honapra ujra a valtast akart.
De a valasunk is azert volt 3ev mert folyamatosan valtoztatta a velemenyet. Vegul az uj biro kuldte el a fenebe h 3eve szararakodik es szorakozik a birosag idejevel piti dolgok miatt.
Nem meg mem kerdeztem majd ha hazaerunk beszelunk errol. Kisse kesesben voltunk reggel.
Előbb még azért akartál perelni, mert árt az oltás, most meg azért mert csak a gyerek nem akarja.
Döntsd már el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!