Tesóm úgy gondolja megtartja a szülöi házat mert ott akar élni de én el akarom adni. Részletek lennt. Volt hasonló szitutok?
Figyelt kérdés
Van 1 tesóm és a családi ház ahol felnöttünk a mienk lett anya halála után. A tesóm nem dolgozik nincs pénze és úgy gondolja hogy a házba visszaköltözik mert a kaocsolatának vége a barátjával és el kell jönnie onnan. Úgy gondoltam eladjuk a házat és elosszuk a pénzt de ö nem akarja mert otthon akar élni.. idáig rendbe van de akkor én hogy kapom meg a jussom a házból amire nekem is szükségem van.. nektek volt hasonló szitu? Hogy oldottátok meg?2021. aug. 15. 11:43
11/11 anonim válasza:
Az a baj, hogy hitelt se fog kapni, ha nincs munkahelye. Tehát ha a kérdezőnek szüksége van most pénzre, a jelenlegi felállás szerint egyetlen megoldás az eladás. Vagy a testvér józan belátása alapján, vagy a bíróság döntése alapján. Ami mindenképpen rosszabb megoldás. Egyrészt, mert mindkettőtöknek kevesebb pénz jut, másrészt meg, mert többet nem fog veled beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!