Mit tennétek egy hasonló helyzetben, mire gondolnátok? Részletesebben lent.
Én közölném vele, hogy ezt fejezze be, mert rosszúl fog járni. Hidd el! Majd bánhatod , hogy nem tettél semmit, amikor már az ágyába rángatta.
Tuti be akarja cserkészni, de szemét.
Miért házas még a Párod?Ha a felesége ilyen intenzíven próbálja tartani a kapcsolatot vele,akkor most már nem is lesz egyszerű a válás...szerintem.Már ha tervben van egyáltalán.
Ebből csak féltékenykedés,meg bosszúhadjárat,meg pocskondiázás lesz...Gondold végig,kell-e ez Neked,és hogy ki akarod-e tenni ennek az egész hülye helyzetnek a gyermekedet!
Ha úgy látod,megéri,hajrá,de javasolnék egy ALAPOS mérlegelést.Ésszel,nem csak szívvel.
Egyetértek a másodikkal.
Miért nem válnak/váltak el?
Szerintem a párodnak kellene tiszta vizet önteni a pohárba.
Sok nő számára az, ha valaki nem reagál, már akár biztató jel is lehet, mert egyenesen nem küldi el a francba, ezért írohgathat a feleség egyre többet.
Ha én lennék a Te helyedben, nekem ez egy tisztázatlan helyzet lenne, és megpróbálnám mielőbb kideríteni, mit akar a párom...
Igen a páromtól van a fiam. Nincs gyerekük, a házasság érdekből jött létre, papirok miatt, igy könnyebb volt kimenni külföldre dolgozni.
Azt mondja, a házasság számára egy papir ezért nem tartja fontosnak ezért nem válik mert mindig elfelejti, ugye.
Mióta tudom(az elején elmondta), kérdezgetem folyton, hogy hogy áll a válás, de vmi kifogás mindig volt.
Ő azt mondja lezárta és h még a feltételezése is sértő ennek ellenkezőjéről. Meg, hogy folyton ezzel nyaggatom. Plusz ő nemtudja, hogy tudom, h leveleztek meg beszélnek, csak annyit tudok(hivatalosan) hogy néha ir neki a nő ő meg válaszol ha válaszol. Azt tehát nem tudja, hogy tudom mi van a levélben- válás mégcsak hírből sincs emlitve.
Már szétmentek azelőtt,hpgy megismerkedtünk volna...
Mellesleg imádja a fiát, most tervez kocsit venni, meg külön lakásba költözni.
Engem csak a nő bosszant, nem beszéltem még vele, és nem is áll szándékomban. De valahogy jó lenne ha észrevenné magát. Páromnak meg mondhatom, hogy élje bele magát, képzelje el blabla, nem akarásnak ugyis nyögés a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!