Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Munkáltató elbocsájthat hamis...

Munkáltató elbocsájthat hamis indokkal?

Figyelt kérdés

Lehet kicsit hosszú lesz, bocsánat de úgy érzem fontos a kérdés szempontjából. 24 éves vagyok és nagyjából egy éve kezdtem el dolgozni egy könyvesboltban. Már vagy 10 éve tudtam magamról, hogy transznemű vagyok, és férfiként szeretnék tovább élni, így most hogy biztosnak látszódott a jövőm el is kezdtem. Orvosok, pszichológusok stb, eljutottam arra a pontra hogy hormonterápián vagyok. Ahogyan azt illik, megkerestem a főnökömet, és mondtam neki hogy mi a helyzet már csak a névváltoztatás miatt is, új szerződések stb. Azt mondta minden rendben most nem ér rá...

Másnap behívott az irodájába, ahol közölte hogy sajnos nem megy úgy az üzlet ahogy kéne, nem tudja kifizetni a béreket (azóta is van állás meghírdetve a boltba!!!) és így le kell hogy építsen és rám esett a választása. Azt akarja, hogy mondjak fel tekintve, hogy "ezzel így jobban jár mindenki és neked sem lesz bajod". Ez így mennyire legális? 99%ig biztos vagyok benne, hogy semmi köze a leépítéshez hiszen ki van írva a boltbra hogy munkatársat keresnek. Ráadásul pont az után hogy elmondtam mi a helyzet?

Lehet ez ellen valamit tenni? Már csak azért is fontos lenne ha valahogy megtarthatnám a munkámat mert időközben szüleim is kitagadtak mondván hogy "pedofil aberrált állat" vagyok, és ha nincs állásom akkor úgy érzem földönfutóvá válhatok nagyon hamar. Másik kérdés: alkalmi munkát lehet vállalni állandó lakcím nélkül?

2021. aug. 10. 15:41
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
56%
Niki sajnos ritka irritáló egyed vagy, pont az, aki állandóan sír, hogy miért foglalkoznak vele és hagyják békén, miközben folyamatosan ő az aki mindenhol szem előtt akar lenni. Aztán csodálkozik, hogy törvénnyel szabályozzák, mint egy bűnözőt.
2021. aug. 19. 20:17
 32/35 harminezer oxigén ***** válasza:
54%

Te vagy az aki foglalkozik velem valamint az aki a nevemben akar írogatni csak hogy lejárasson itt. Sőt gondolom te elég sok meleg és transz témájú kérdésnél megfordulsz, amit sok esetben elsősorban a meleg és transz válaszolóknak írnak ki mégis válaszolsz alájuk. Ez alapján te vagy aki foglalkozni akar velünk, te vagy az aki érdeklődik irántunk.

Én most csak azért vagyok szem előtt mert ezeket a törvénynek csúfolt jogfosztásokat meghozták ellenek, ha nem lennének azt se tudnád hogy létezem. Szépen felültél a gyűlöletpropagandának és most örülsz mint majom a farkának hogy fröcsöghetsz valakire és eléd tettek egy célpontot akit gyűlölhetsz.

Csak kérlek akkor is örülj ha épp te vagy a családod, barátaid lesznek a politikai gyűlöletkeltés célkeresztjébe mert épp egy új ellenségképre van szüksége az éppen aktuális hatalomnak.

Én vagyok az irritáló?

Nos az itteni szavazatok nem hiszem hogy reprezentatív mintának számítanak, de csak nézzük az értékeléseket: a te kétpipás eredményed és az én jelenlegi 84%-os (én százalékban látom) értékelésem alapján te vagy az irritálóbb.

Puszi

Niki

2021. aug. 19. 21:09
 33/35 anonim ***** válasza:
45%

Pedgi tudnám niki hogy létezel, mert te már a pedótörvény előtt is itt sajnáltattad a kérdések alatt, hogy jogfosztás ért mert nem írhatod át kisfiúról kislányra a neved a személyidben.

Most a legújabb problémád az, hogy nem mehetsz be az oviba gyerekeket megrontani a szenny propagandáddal.

2021. aug. 19. 21:46
 34/35 anonim ***** válasza:
43%

Az meg hogy felülök a fidesznek uszításának hát nem nehéz, mert folyton adtok rá okot:

[link]

Ez a győztes pályamunka most a hollandiai LMBTQ fotóversenyen.

2021. aug. 19. 21:48
 35/35 anonim ***** válasza:
36%

Hallgass a 16-os vagy/és a 19-es válaszolóra!

Nagyon sajánlom, hogy így jártál, és azt is sajnálom, hogy azok az emberek is megtalálnak hozzászólásaikkal, akik nem értenek semmit ebből az egészből.

2021. aug. 20. 06:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!