Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Munkáltató elbocsájthat hamis...

Munkáltató elbocsájthat hamis indokkal?

Figyelt kérdés

Lehet kicsit hosszú lesz, bocsánat de úgy érzem fontos a kérdés szempontjából. 24 éves vagyok és nagyjából egy éve kezdtem el dolgozni egy könyvesboltban. Már vagy 10 éve tudtam magamról, hogy transznemű vagyok, és férfiként szeretnék tovább élni, így most hogy biztosnak látszódott a jövőm el is kezdtem. Orvosok, pszichológusok stb, eljutottam arra a pontra hogy hormonterápián vagyok. Ahogyan azt illik, megkerestem a főnökömet, és mondtam neki hogy mi a helyzet már csak a névváltoztatás miatt is, új szerződések stb. Azt mondta minden rendben most nem ér rá...

Másnap behívott az irodájába, ahol közölte hogy sajnos nem megy úgy az üzlet ahogy kéne, nem tudja kifizetni a béreket (azóta is van állás meghírdetve a boltba!!!) és így le kell hogy építsen és rám esett a választása. Azt akarja, hogy mondjak fel tekintve, hogy "ezzel így jobban jár mindenki és neked sem lesz bajod". Ez így mennyire legális? 99%ig biztos vagyok benne, hogy semmi köze a leépítéshez hiszen ki van írva a boltbra hogy munkatársat keresnek. Ráadásul pont az után hogy elmondtam mi a helyzet?

Lehet ez ellen valamit tenni? Már csak azért is fontos lenne ha valahogy megtarthatnám a munkámat mert időközben szüleim is kitagadtak mondván hogy "pedofil aberrált állat" vagyok, és ha nincs állásom akkor úgy érzem földönfutóvá válhatok nagyon hamar. Másik kérdés: alkalmi munkát lehet vállalni állandó lakcím nélkül?

2021. aug. 10. 15:41
1 2 3 4
 21/35 harminezer oxigén ***** válasza:
31%

# 20 a linkelt kérdés alá nem én válaszoltam, valaki visszaélt az aláírásommal. Beállitom a felhasználó név láthatóságát. Remélem minden korábbi hozzászólásom felett megjelenik majd. És te is láthatod majd.

Kösz hogy jelezted.

Niki

2021. aug. 13. 13:00
 22/35 harminezer oxigén ***** válasza:
26%

Át állítottam, szólj ha látszik.

Köszi

Niki

2021. aug. 13. 13:01
 23/35 harminezer oxigén ***** válasza:
35%

Megjegyzés:

Nem ez volt az első eset mikor valaki a nevemben akart irogatni. Eddig csak olyan kérdésnél láttam ahol én is aktív válaszoló vagyok. Ha látsz/láttok másik ilyen kérdést kérlek szóljatok.

Niki

2021. aug. 13. 13:24
 24/35 anonim ***** válasza:
79%
Nyuszika, a Niki nem egy olyan ritka név, hogy mindenki veled akarjon kibãszni, aki használja…
2021. aug. 13. 13:39
 25/35 harminezer oxigén ***** válasza:
0%

Csak itt konkrêtan hozzám tartozónak akarnak beállítani olyan kommenteket amik nem azok.

Ez igencsak annak látszik hogy velem akarnak "ki***ni" ahogy te fogalmaztál.

Niki

2021. aug. 13. 13:44
 26/35 anonim ***** válasza:
71%

"szüleim is kitagadtak mondván hogy "pedofil aberrált állat" vagyok"

Innen lettem biztos abban, hogy full kamu a sztorid, ilyet egy szülő sosem mond a gyerekének - és még a pedofilt is beleszőtted a mesébe, csak hogy passzoljon a kormánypropagandához :D

Rohadt nevetséges vagy, ha tényleg valami is igaz abból, amit írtál (homokos vagy transz vagy), akkor tudd, hogy pont ezért utálnak titeket az emebrek, nem a másságod miatt.

2021. aug. 13. 18:41
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg kamu. Nem tudom miért szórakoztatjátok ezzel magatokat.
2021. aug. 13. 19:33
 28/35 anonim ***** válasza:
65%
Niki, hiába írod ide sorban a sok spamet. Már látható a felhasználóneved, így nem szükséges az Üdv Niki.
2021. aug. 18. 15:33
 29/35 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy ki a tökömet érdekel niki, akinek valójában szintén töke van?
2021. aug. 18. 21:45
 30/35 harminezer oxigén ***** válasza:
53%

Mivel feltetted a #29-es kérdésedet, úgy tűnik legalább egyvalakit érdeklek. Mégpedig téged, annyira legalább is érdeklődsz, hogy foglalkozz velem.

Üdv

Niki

2021. aug. 19. 06:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!