Állatvédelmi ügyben lehet baja 18 év alatti gyereknek?

“ f..t keresett egy gyerek kezében légpuska? És miért is tudta, hogyan kell használni?”
Nem tudom, de és pl 11-12 évesen mhsz-lövészetre jártam.
Egyszer fogtam rá valakire az üres fegyvert, mondták még egy ilyen, akkor legközelebb nem kell jönnöm.
Szerintem jobb megtanítani, mint burokban nevelni a kiszsarnokkölköket, aztán nem tudja, hogy ha lelő valakit az már nem kel fel, mert ugye a c.s.-ban sem halnak meg igazán az ellefelek.

60 ez nem kutyanáciság.
Ha nincs kutya, akkor sem lövöldözünk ki a telkünkről, máséra be meg pláne nem. Mi olyan nehéz ezen?

Büdzsét? 🤣
Azt a kutyát szívesen felvásárlom.

"Egy éve szenvedünk a szomszéd kutyája miatt, többször kértünk már jogi segítséget de hiába. A tegnapi nap folyamán a nagyobbik fiam végső elkeseredésében légpuskával meglőtte a kutyát kerítésen keresztül."
"60 ez nem kutyanáciság.
Ha nincs kutya, akkor sem lövöldözünk ki a telkünkről, máséra be meg pláne nem. Mi olyan nehéz ezen"
De ez kutyanáciság mivel mint a kérdező is leírta először jogi úton próbálta rendezni az ügyet de nem kapott segítséget.
Ezen az oldalon a kutya akár gyilkolhat is mivel az az isten és mindig az áldozat a hibás ...
Mellesleg az oldal is a kutyanácizmus pártján áll mivel csak azokat a kommenteket törli ami a kutya ellen van ,az hogy egy fiatalkorút veréssel meg tököli börtönnel fenyegetnek az az oldalnak simán belefér...
Lehet törölni...

Lidlipú!
Akkor sem megoldás meglőni egy kutyát, legfeljebb önvédelemből teheti ezt meg valaki. Az nem tűnt fel, hogy a kérdező engedélye kell még ahhoz is, hogy valaki a házát felújítsa? Egy tipikus okoskodó, kötöszködő ember lehet.
Egyébként ha a kutya folyton ugatna a kerítésen át, akkor megcsináltatnám úgy a kerítést, hogy a kutya ne lásson át. Ezerféle megoldás van, bokrok ültetési, sövény ültetés, fakerítés, borostyánfal, nádfal stb stb

Nem fenyegetik a tököli börtönnel, ugyanis arról a bíróság dönt.
Jó, felőlem nevezd kutyanáciságnak, akkor sem lövöldözünk. Ezen nincs mit rugózni.
“ Ezen az oldalon a kutya akár gyilkolhat is mivel az az isten és mindig az áldozat a hibás ...”
Hazudsz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!