Állatvédelmi ügyben lehet baja 18 év alatti gyereknek?

Mutass nekem kérlek kedves kérdező olyan kutyát, amit 20e Ft-ért lehet kapni.
A többi is hülyeség amit írtál, de arra már a többiek reagáltak.

"83, ha a kérdező betegagyú családjának igaza lenne, akkor nyilván történt volna valami a bejelentésükre.
Az hogy nem történt semmi, azt jelenti hogy nincs igazuk."
Az h nem történik semmi az a magyar igazságszolgáltatás teljes kudarca és annak a szép példája h ez egy következmények nélküli ország ahol még a gyilkosok is pár év múlva szabadlábon vannak...

90 Ja mert a kutyának nincs élete, érzései,nem csalódtam. Csak egy kutya.... Ők
Innentől kezdve be is fejeztem a vitát...

“ Nincs az a gyerek aki fel tudja venni a versenyt egy kutyával ami 15-20 órán keresztül ugat idegesítő frekvencián”
Vitatkoznék. Volt olyan, hogy egy gyerek egész nap ismételgette ugyanazt a szót, ami épp megtetszett neki. Ha nem reagáltunk, akkor egyre hangosabban, majd megsüketültem a kocsiban.

Nyilván a gyereket sem lőheti fenékbe senki, mert ő is egy érző ember, ez teljesen evidens.
De egy kutyát sem. Az persze megtenné és védi a kérdezőt, aki szerint a kutya csak egy dög, egy állat a sok közül...
Na és még az ilyen náciz le másokat, pont azokat akik az élet "szentségét " védik.

Neked valami baj van a fejeddel kerdezo, ha azt hiszed azert mert a te neveletlen gyerekedrol van szo, ezert a lovoldozes nem eroszakos cselekedet? Bantani egy elolenyt nem eroszakos cselekedet? E;pattan a hur es akkor elkezditek terrorizalni a kornyezetet? Ez sem eroszakos?
Ja persze ertem, a kutyanak (szerencsere) semmi baja nem lett. :)
Neveletlen, bunko es ontorvenyu csalad vagytok ... remelem a hulyegyereked majd most megtanulja!!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!