Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Állatvédelmi ügyben lehet...

Állatvédelmi ügyben lehet baja 18 év alatti gyereknek?

Figyelt kérdés
Egy éve szenvedünk a szomszéd kutyája miatt, többször kértünk már jogi segítséget de hiába. A tegnapi nap folyamán a nagyobbik fiam végső elkeseredésében légpuskával meglőtte a kutyát kerítésen keresztül. Ezt látta a szomszéd és rendőrt hívott. Mivel a kutya miatt nem jó a kapcsolatunk, a szomszéd most jogi útra akarja terelni az ügyet. Lehet ebből baja kiskorú gyereknek vagy betudják gyerekcsínynek?

2021. júl. 15. 07:27
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/104 anonim ***** válasza:
100%

Mutass nekem kérlek kedves kérdező olyan kutyát, amit 20e Ft-ért lehet kapni.

A többi is hülyeség amit írtál, de arra már a többiek reagáltak.

2021. júl. 15. 10:53
 92/104 anonim ***** válasza:
17%

"83, ha a kérdező betegagyú családjának igaza lenne, akkor nyilván történt volna valami a bejelentésükre.

Az hogy nem történt semmi, azt jelenti hogy nincs igazuk."

Az h nem történik semmi az a magyar igazságszolgáltatás teljes kudarca és annak a szép példája h ez egy következmények nélküli ország ahol még a gyilkosok is pár év múlva szabadlábon vannak...

2021. júl. 15. 10:57
 93/104 anonim ***** válasza:
96%

90 Ja mert a kutyának nincs élete, érzései,nem csalódtam. Csak egy kutya.... Ők

Innentől kezdve be is fejeztem a vitát...

2021. júl. 15. 10:59
 94/104 anonim ***** válasza:
100%
*nem családtag
2021. júl. 15. 10:59
 95/104 anonim ***** válasza:
100%
Kamu kérdés az egész. Ő írta ki anno hogy felveri a port a kutya meg ilyenek. Beteg állat
2021. júl. 15. 11:00
 96/104 anonim ***** válasza:
97%

“ Nincs az a gyerek aki fel tudja venni a versenyt egy kutyával ami 15-20 órán keresztül ugat idegesítő frekvencián”

Vitatkoznék. Volt olyan, hogy egy gyerek egész nap ismételgette ugyanazt a szót, ami épp megtetszett neki. Ha nem reagáltunk, akkor egyre hangosabban, majd megsüketültem a kocsiban.

2021. júl. 15. 11:00
 97/104 anonim ***** válasza:
0%
Oké én meguntam,kívánok ilyen kutyás szomszédot minden kutyaimádónak...
2021. júl. 15. 11:03
 98/104 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a gyereket sem lőheti fenékbe senki, mert ő is egy érző ember, ez teljesen evidens.

De egy kutyát sem. Az persze megtenné és védi a kérdezőt, aki szerint a kutya csak egy dög, egy állat a sok közül...

Na és még az ilyen náciz le másokat, pont azokat akik az élet "szentségét " védik.

2021. júl. 15. 11:05
 99/104 anonim ***** válasza:
100%

Neked valami baj van a fejeddel kerdezo, ha azt hiszed azert mert a te neveletlen gyerekedrol van szo, ezert a lovoldozes nem eroszakos cselekedet? Bantani egy elolenyt nem eroszakos cselekedet? E;pattan a hur es akkor elkezditek terrorizalni a kornyezetet? Ez sem eroszakos?

Ja persze ertem, a kutyanak (szerencsere) semmi baja nem lett. :)

Neveletlen, bunko es ontorvenyu csalad vagytok ... remelem a hulyegyereked majd most megtanulja!!!

2021. júl. 15. 11:05
 100/104 anonim ***** válasza:
100%
Sok ev mulva fog uszikalni a szoros medenceben a gyerek, ti meg jarhattok Tokolre latogatoba :))) Megerdemlitek!
2021. júl. 15. 11:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!