Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » El lehet valahogy intézni,...

El lehet valahogy intézni, hogy ne kapjon láthatást?

Figyelt kérdés

Az előzmények dióhéjban:

15 hetes terhes voltam, mikor kiderült, hogy csak fogjunk rá, hogy a barátnője vagyok, csak azért van velem, mert másnak nem kellett, hiányzik neki az igazi dugás, faszfotókat küldözgetett.

Ezt még megbocsátottam, de csak a gyerek miatt, de nem bíztam benne.

A gyereket leszarta, hazajött a munkából, beült a gép elé és játszott. Azért is szólni kellett, hogy köszönjön a gyereknek. Fel volt háborodva, hogy én mit képzelek, hogy ő munka után foglalkozik a gyerekkel is, különben is neki rám van szüksége. Bezzeg Facebookon meg a haverjai előtt villogott vele.

Elvonult másik szobába aludni, mert ő milyen nagyon fáradt, majd éjfélig-1-ig nyomkodta a telefonját, verte a faszát és arra sem vette a fáradságot, hogy a zsebkendőket eltűntesse. Leszarta, hogy a gyerek üvölt, én meg kikészülök, soha nem kelt hozzá szabadnapjain sem.

Közben lebukott, hogy társkeresőzik, utána Facebookonon volt benne csoportban, aztán Instagramon követett mindenkit, akikről tudtam, hogy tetszik neki. Azt hitte, hogy nincs Instagramom, mikor számon kértem, letiltott. Persze mindent tagadott, ő csak barátkozni akart a társkeresőn stb.

Mindegy is, belefáradtam, nem akarok így élni, nem bízom benne, soha nem is fogok, látni sem akarom.

A gyerekről nem akar lemondani, úgy sem, hogy nem kérek gyerektartást.

El lehet valahogy intézni, hogy ne kapjon láthatást?

Mielőtt beleköttök, ő akarta a gyereket, jobban, mint én, szóval nem az van, hogy "kierőszakoltam" belőle.

2021. júl. 7. 19:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#11 ez is jó ötlet lehet, de 3 év alatti a kisfiam, és nem lenne szívem amúgy sem minden hétvégén lepasszolni.

Mondta már azt is, hogy hagyjam itt neki a gyereket, amit soha nem tennék meg. Ebből meg az lenne, hogy levinné az anyjához, ő meg ugyanúgy élné tovább a kis életét. Otthon semmit nem csinálna, gépezne stb. Bár mondjuk az anyja szerint ez a dolga, nekem meg milyen szerencsém van vele. Azt mondta, hogy ő sem hagyja annyiban a láthatást, mert a nagyszülői láthatáshoz joga van. Az egész pereputtya tűnne el nyomtalanul az életemből ezt szeretném a világon a legjobban.

2021. júl. 7. 23:25
 12/13 anonim válasza:

Nagyszülői láthatás nincs.

Úgy igen, hogy elmegy hozzád és te megengeded, hogy nálad lássák 1-2 órát. Nem viheti el.

2021. júl. 8. 05:00
 13/13 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Le én sem passzolnám, mennék a gyerekkel. Kicsi még, igényel, de biztosítom a láthatást bármikor, csak megyek velük. 2x nem vinné el, az fix.
2021. júl. 8. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!