Mikor kezdjem el így intézni a gyermekelhelyezést/gyerektartást/láthatási napokat?
Még együtt élünk apukával. (Ő házában.) Bölcsis a gyerek, én most kezdtem dolgozni újra. (Új helyen)
Már megbeszéltük a különválást (NEM vagyunk házasok!)
De várunk még, mert még próbaidős a munkám.
Szeretném hivatalosan intézni a dolgainkat, mert apuka egyszer azt mondja segíteni fog, egyszer fenyeget, hogy nem.
Meg hogy persze, nálam a helye a gyereknek, máskor meg azt mondja elpereli majd...
Ezmiatt szeretnék egy lépéssel előtte járni és elintezni mindent, még addig amíg együtt lakunk. Hogy nyugodtan költözhessek el a gyerekkel is, hiszen a bíróság kimondja hogy vihetem. Meg a gyerektartás is fixen legyen vonva tőle.
De elintézhetem ezt így "előre"? Még jó pár hónapig együtt lakunk, pontosan nemtudom mikortól fogom kérni a gyerektartást, ugye amíg együtt lakunk addig nem.
Viszont a gyerekelhelyezést mindenképpen szeretném letudni már most, ez így lehetséges?
Köszönöm. Most mondtam a páromnak a helyzetet, de ő azt mondta hogy mivel nem vagyunk házasok ő nem fog ebbe belemenni. Ilyenkor mivan? Mondtam neki hogy hivatalosan fogom intézni akkor is, azt mondta ő nem megy sehova el...(bíróságra)
Ha beidézik és nem jön el, olyankor mivan? Nem gondoltam hogy ennyire nem akar együttműködni
Rendben köszönöm. Ezenkívül tudok valamit tenni a gyerektartás miatt majd? Ugyanis ő Katás egyéni vállalkozó és azzal is fenyeget hogy nem fog fizetni semmit mivel nemtudnak levonni tőle, max minimálbérből (amugy min. 700at keres havonta, én pedig nem szeretnék többet ebből, csak havi 50-et!)
Hogy fogom tudni bebizonyítani hogy ő nem csak 100ezret keres?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!