Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedülálló anyukák a ti volt...

Egyedülálló anyukák a ti volt párotok milyen gyakran látja a kicsit, és hol, mennyi gyerektartást fizet?

Figyelt kérdés
8 hónapos a kisfiúnk és külön mentünk a párommal másfél hónapja, mert bántalmazott. Már voltam a bíróságon, de csak majd nyár vége felé lesz tárgyalás. Addig azt mondtam az apjának, hogy minden szombaton vele lehet délután 2-től 3-ig. Persze ez így neki nem jó, vigyem el a parkba, vigyem el a munkahelyére stb, semmi se tetszik neki. Kérdésem még az is lenne, hogy 3 éves kora után mi változik, mibe szólhat bele az apa pl. iskolaválasztás?

2017. jún. 26. 14:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem fizet és nincs kapcsolattartas.

KB mindenbe beleszolhat amúgy, ha van felügyeleti joga és azt igen ritkán veszik el. Mondjuk az iskolavalasztasba pont akkor is beleszolhat.

2017. jún. 26. 15:13
 2/2 jafnrétti ***** válasza:

Nem vagyok már egyedülálló, de a nagyobbik fiamnak nem a férjem az apja. A vér szerinti apja 9 éve nem látta (10 éves lesz nemsokára a gyerek). Babakorában párszor meglátogatta, aztán egyszer nagyon besértődött rám - az a poén, hogy ő kezdett engem sértegetni, mire mondtam neki, hogy kívül tágasabb -, akkor két évig semmi, utána felhívott, de akkor megmondtam neki, hogy most már maradjon is ott, ahol volt, ha már a gyermekelhelyezési tárgyalásra is derogált neki eljönnie. Nem bánom, hogy nem része a gyerek életének, jobb ez így.

Fizetni soha nem fizetett, kértem ellene végrehajtást, de nem volt a nevén semmi, úgyhogy azóta elég nagy tartozást felhalmozott.

2017. jún. 26. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!