Egyedülálló anyukák a ti volt párotok milyen gyakran látja a kicsit, és hol, mennyi gyerektartást fizet?
Nem fizet és nincs kapcsolattartas.
KB mindenbe beleszolhat amúgy, ha van felügyeleti joga és azt igen ritkán veszik el. Mondjuk az iskolavalasztasba pont akkor is beleszolhat.
Nem vagyok már egyedülálló, de a nagyobbik fiamnak nem a férjem az apja. A vér szerinti apja 9 éve nem látta (10 éves lesz nemsokára a gyerek). Babakorában párszor meglátogatta, aztán egyszer nagyon besértődött rám - az a poén, hogy ő kezdett engem sértegetni, mire mondtam neki, hogy kívül tágasabb -, akkor két évig semmi, utána felhívott, de akkor megmondtam neki, hogy most már maradjon is ott, ahol volt, ha már a gyermekelhelyezési tárgyalásra is derogált neki eljönnie. Nem bánom, hogy nem része a gyerek életének, jobb ez így.
Fizetni soha nem fizetett, kértem ellene végrehajtást, de nem volt a nevén semmi, úgyhogy azóta elég nagy tartozást felhalmozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!