Engeditek a gyermeket a különélő szülőhöz láthatásra most ebben a vírus helyzetben?
Az első hullámban nem engedtem, illetve megegyeztünk, hogy nem jó ötlet(150 km a távolság).
De most tanácstalan vagyok, hogy mi lenne a helyes.
Szívesen olvasnék saját gondolatokat olyanoktól, akik ugyanebben a helyzetben vannak.
Hozzánk jönnek a férjem fiai, pedig van egy 8 hónaposunk is. Annyi hogy ha bárkinek bármi baja van (akár nekik, akár nekünk), nem jönnének. De ilyen mostanában nem volt. Az első hullámnál is jöttek, pedig akkor született (márciusi).
De ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.
Nem lehet megtagadni a láthatást. Sajnos az én párom fia külföldön él és a határzár miatt nem tud jönni, de ha bármikor is ez megoldódik, akkor természetesen mi fogadjuk a nagyfiút, újszülött mellé is bárhogyan, ehhez az otthonához és az apjához pont olyan joga van, mint a másikhoz.
Max tesztelnénk előtte.
Az meg nem lenne fair ha az anyja megtagadná a láthatást. De amúgy rendes, normális emberek, erről szó sincs.
Semmivel sem kapja el inkább az egyik helyen, mint a másikon.
Köszi a válaszokat!
A szövegértést azért jó lenne gyakorolnotok sokatoknak, mert ez most nem jött össze. 😂
Természetesen. Jól kapóra jön neked ez a vírus most hogy legyen mire hivatkozni mi?
Szővegértés... köze nincs hozzá, csak mindenkinek egyből le esett mire menne ki a játék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!