Oh nem kell velük foglalkozni. Én és a kislányom nem voltunk március eleje óta boltba, csak a férjem jár. De most elmentünk végül egy nagy bevásárlásra, de kit érdekel ki mit gondol hogy nem egyedül vásárolok. Persze a neki az tele ahogy elmentünk mellette az persze nem baj..
2020. jún. 4. 22:16
2/33 anonim válasza:
Meki akart lenni 😂
2020. jún. 4. 22:17
3/33 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan.
Effektíve nem érdekel ki mit mond, hisz ezért is kezdtük el újra élni az életünket.
Viszont a sok agyhalott, fel tud bosszantani, akik abban a hitben élnek, hogy mert felvették az agyon mosott vagy agyon fogdosott, retkes száj maszkot akkor ő jól csinálja.
Viszont más mit keres ott gyerekkel.
Ja és kezet mosni nem láttam őket a boltból kifelé távozáskor. 😂
2020. jún. 4. 22:22
4/33 anonim válasza:
Na ez az. Ki van téve a fertőtlenítő senki nem ment oda.. Akkpr meg mit magyaráznak..
2020. jún. 4. 22:29
5/33 anonim válasza:
Mi is elmentünk ma vásárolni a kislányommal és a férjemmel. Senki nem nézett ránk csúnyán és rengeteg kisgyereket láttunk pedig ugyan maszk volt rajtunk a férjemmel, de a 2 évesen nem volt mert nem viseli el. Engem amúgy egyáltalán nem érdekel, hogy ki mit csinál vagy ki mit gondol rólunk. :D
2020. jún. 4. 22:42
6/33 anonim válasza:
Amúgy azt olvastam hogy 6 éves korig nem is kell maszk.
2020. jún. 4. 23:05
7/33 anonim válasza:
Teljesen jogos, 2 éves kor alatt eleve fulladásveszélyes, utána meg mutass nekem pl egy dackorszakost aki önként és dalolva elviseli. 😅
2020. jún. 4. 23:07
8/33 anonim válasza:
Nekem babakocsis fiam van, de már mi is mentünk a sarki cba-ba, rossmannba meg gyógyszertárba is. Annyit megteszek, hogy próbálom délre időzíteni, akkor vannak a legkevesebben. Őszintén nem érdekel ki mit gondol.
2020. jún. 4. 23:29
9/33 anonim válasza:
Lehet, hogy nem fog tetszeni amit mondok, de marha idegesítő, hogy az emberek a boltba mennek "programozni" a gyerekkel. Vírus ide, vagy oda.
2020. jún. 4. 23:33
10/33 anonim válasza:
Nem programoznak, hanem be kell vásárolni, és ő még kicsi hogy otthon hagyják.
Ma is láttam a lehel piacon babakocsis anyukát, semmi gondom ezzel, igaza van, mégis hova tegye napközben a gyereket, ha egyszer vásárolni kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!