Korona vírus miatt még mindig, mindenki be van ennyire tojva?
Figyelt kérdés
Ma végre a 9 hónapos kisfiúnkkal elmentünk nagyobb üzletekbe, bútort nézni.
Had ne mondjam mennyi lenéző szempár fogadott minket!
Ha ennyire be vannak azok az emberek tojva, akkor minek járnak boltokba?
Mit nem lehet érteni azon, hogy ezzel meg kell tanulni együtt élni? (Ha egyáltalán létezik a vírus)
Meddig kellene a gyerekemet burokban nevelni? Élete végéig?
Persze a strandra, éttermekbe, állatkertekbe mindenki úgy jár mintha ott nem lenne vírus, vagy nem fordulhat ott elő.
Teljesen nem értem.
2020. jún. 4. 22:07
31/33 anonim válasza:
A férjem szeret vásárolni, én szeretek vásárolni, együtt szeretünk vásárolni. Ez így volt a gyerekek előtt is, miért változott volna tőlük? Nem ez a családi program, hanem ez csak egy bevásárlás. Bár most még külön járunk boltba, de hamarosan megint négyesben fogunk.
32/33 anonim válasza:
facebookon azért is belémkötöttek mert gesztenyepurét vettem a járvángy alatt. szoval mindegy aki kötekedni akar, az foo
33/33 anonim válasza:
Gusztustalan ez a személyeskedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!