Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Korona vírus miatt még mindig,...

Korona vírus miatt még mindig, mindenki be van ennyire tojva?

Figyelt kérdés

Ma végre a 9 hónapos kisfiúnkkal elmentünk nagyobb üzletekbe, bútort nézni.

Had ne mondjam mennyi lenéző szempár fogadott minket!

Ha ennyire be vannak azok az emberek tojva, akkor minek járnak boltokba?

Mit nem lehet érteni azon, hogy ezzel meg kell tanulni együtt élni? (Ha egyáltalán létezik a vírus)

Meddig kellene a gyerekemet burokban nevelni? Élete végéig?

Persze a strandra, éttermekbe, állatkertekbe mindenki úgy jár mintha ott nem lenne vírus, vagy nem fordulhat ott elő.

Teljesen nem értem.

2020. jún. 4. 22:07
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

20 igazad van teljesen egyetértek.

Aki be van fosva maradjon otthon.

Viszont a boltok alapján nem látom, hogy valakinek ne lenne pénze.

Biztos vannak olyanok akik emiatt, nagy bajba kerültek, viszont gondolom ők előtte sem voltak valami jó anyagi helyzetben.

Ezért kell segíteni az ezzel foglalkozó szervezeteknek.

2020. jún. 5. 08:09
 22/33 anonim ***** válasza:
83%
Azok után, hogy focimeccsen lehet egymàs nyakán tombolni, én úgy gondolom nagyon túltolták ezt a korona hisztit. Nem gondolom, hogy ez a vírus ne létezne, mert a fèrjem cégénél 4 ember is benne volt, de hogy nem veszélyesebb, mint egy influenza, abban is biztos vagyok.
2020. jún. 5. 08:11
 23/33 anonim ***** válasza:
82%
16-os vagyok. Mond kerdezö te nem nezel se nem olvasol hireket? Hol elsz, ugy nez ki nagyon informalatlan vagy. Legy egy kicsit realis- a bunko stilusodrol nem is beszelve. Igen, a virus letezik, es tud addig fertözni, amig 70 % nem lesz immun, vagy azaltal, hogy megfertözödik, vagy azaltal, hogy oltast kap (ami meg nincs a piacon). Hallottal mar reprodukcios szamrol? Na olvass utana, es ajanlom, nemcsak a magyar, hanem az angol es nemet hirekben is, hogy lasd, mi folyik a vilagban. Azonkivül junius 15-töl megnyitja az EU a hatarokat- nem lesz tehat a virus az orszagodba bezarva!
2020. jún. 5. 08:22
 24/33 anonim válasza:
82%
Kérdezö,ha lenne önbizalmad,nem foglalkoznál azzal,hogy mit gondolnak rólad az üzletben,és írj,viselkedj kulturáltabban,figyeld a hireket nagyon nem vagy up to date.
2020. jún. 5. 08:29
 25/33 anonim ***** válasza:
94%

Én pont azt látom, hogy már mindenkinek kezd tele lenni vele a f****, főleg a maszkkal meg az idősávval. Kb. ahányszor boltban járok, hallok fél füllel panaszkodni valakit, hogy meddig kell még ezzel a hülye maszkkal szórakozni, és hasonlók. Megértem, szemüveges vagyok, bepárásodik tőle, és a saját kilélegzett levegőmet szívom vissza, utálom én is.

De van olyan ismerősöm, aki 35 éves, teljesen egészséges, ráadásul férfiból van, még csak idős emberrel sem él együtt, ennek ellenére a mai napig nem mer kimenni a házból. Március óta. Na az ilyenek még 2 év múlva is be lesznek parázva...

Az óvoda is nevetséges, maszk ugye kötelező, plusz ki van rakva kézfertőtlenítő, és még így sem mehetünk be az öltözőig sem, inkább beviszik-kihozzák a gyerekeket. És annyit nem mondanak, hogy anyuka, Pistike ma nyűgős volt, vagy épp nem ette meg az uzsonnát, ne adj'isten koszos lett a váltógatyája, hozzon másikat. Semmit. Csak kinyitják az ajtót, gyerek kijön, viszlát, becsukják az ajtót. Az, hogy mindeközben én ha akarok, simán mehetek emberek közé az említett gyerekkel, mert szinte minden nyitva van már, vagy az, hogy ha én valahogy megfertőződöm, akkor a gyerekem is 99% hogy elkapja és beviszi az oviba, úgy tűnik, irreleváns.

Vicc az egész már.

2020. jún. 5. 10:09
 26/33 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem nem a korona miatt néznek rád úgy hanem mert "programozásból", szórakozni viszed a gyereket a boltba, hiszen írtad, hogy van segítségetek meg lehetne oldani, hogy ne vidd.

Ez korona nélkül is irritáló, ugyan úgy mint aki csak azért is be akarná vinni a kutyáját a parkb ahol amúgy mások tornáznak meg bicikliznek, külön sportra van kialakítva ergo útban lesz a kutyus.

Miért nem mentek sétálni vagy játszóra a bolt helyett ha csak azért viszed mert mekkora program? Ha meg bevásáeolni mesz, miért nem hagyod a "segítségnél" a gyereket?

2020. jún. 5. 14:42
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

#26 Persze, és ezt az idegenek tudják is, hogy neki amúgy van segítsége 😀 Ne viccelj már.

Irritáló a kérdező stílusa, de megértem, hogy egy ilyen csipp csupp dolog miatt, mint egy bevásárlás nem ugráltatja a segítségét. És honnan veszed, hogy nem egy sétába szövi bele a bevásárlást, pl parkból hazafele?

2020. jún. 5. 14:47
 28/33 anonim ***** válasza:
15%
Nem nem látják, hogy van + segítsége de azt igen, hogy apu, anyu es a gyerek van a boltban csak anyu vagy csak apu helyett. Nem értem, miért kell két ember+gyerek a vásárláshoz.
2020. jún. 5. 16:04
 29/33 anonim ***** válasza:
28%
Hiába pontozzátok le, akkor is nagyon gáz, hogy bevásárlás a gyerekprogram nálatok. Itt nyígtak egyesek kijárási tilalom alatt is, hogy mikor mehetnek már a kicccsaláddal boltba. De tényleg nem kikapcsolódás a bolt, áhhhh...
2020. jún. 5. 17:46
 30/33 A kérdező kommentje:

Majd ha lesz oltás erre a problémára, kiváncsi vagyok kötelezővé teszik-e?! (Mert ha ez ennyire óriási nagy káoszt csinált, akkor minimum kötelezővé kellene majd tenni!)

Persze ez is ki lesz magyarázva, hogy miért nem az.

Persze elolvasom az összes baromságot majd akkor.

A segítség pedig nem azért van, hogy minden problémámra másokat ugráltassak!

Viszont bútort sem egyedül választok például.

Persze azok akik úgy vannak, hogy programozás miatt vittem a gyerekemet magammal, valószínű ők mindig egyedül járnak boltba, koronán kívül is ☺️

Gyermekre meg x-y vigyáz!

2020. jún. 5. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!