Korona vírus miatt még mindig, mindenki be van ennyire tojva?
Ma végre a 9 hónapos kisfiúnkkal elmentünk nagyobb üzletekbe, bútort nézni.
Had ne mondjam mennyi lenéző szempár fogadott minket!
Ha ennyire be vannak azok az emberek tojva, akkor minek járnak boltokba?
Mit nem lehet érteni azon, hogy ezzel meg kell tanulni együtt élni? (Ha egyáltalán létezik a vírus)
Meddig kellene a gyerekemet burokban nevelni? Élete végéig?
Persze a strandra, éttermekbe, állatkertekbe mindenki úgy jár mintha ott nem lenne vírus, vagy nem fordulhat ott elő.
Teljesen nem értem.
Bocs, de nem csupán te érezted lenézőnek azokat a szempárokat? Nem lehet, hogy csupán kissé meglepődve néztek, és ezt értetted félre?
Én is sok helyre megyek de nem láttam olyat, hogy bárki bárkinek a megjelenésén fönnakadt.
Pl. Pünkösd vasárnapján misén voltunk két kisgyerekünkkel. Ott sem nézett senki csúnyán ránk.
Én még sosem voltam boltban a kislányommal, 3 hónapos. Azért akarnám egyszer már elvinni magammal, mert 1. én sem megyek sehova amióta megszületett, csak orvoshoz vele... 2. kéne látnia valami újat is. De még nem merem, mert félek, hogy be se engednek kb.
Múltkor én nem azon döbbentem le, hogy egy kisebbségi anyuka három piszkos poronytával volt maszk nélkül a boltban, hanem hogy kinyitották egy csokigolyós zacskót, befalták, mindegyik tiszta csoki lett aztán otthagyták a polcon a maradékot. Na ez sokkal undorítóbb és. fertőzésveszélyesebb...
9-es neked nincs gyereked!
Igen szeretek menni a gyerekkel boltokba “programozni”
Mekkora buli 😂
16 lehet, hogy meg azért mert korán van de nem nagyon értem az mondani valód első felet. Arra gondolsz, hogy majd nem lesz a vírus ha az emberek 70% átesett rajta és immunis lesz rá?
Én úgy tudom, hogy többször is el kaphatja bárki, persze ha ez létezik 😂
Az önbizalmammal soha nem volt gond, viszont a nagyképű fa...igen ☺️
Az elejétől kezdve nem félek a vírustól. Arra volt jó, hogy felborítsa sok ezer ember életét. Szinte az egész évünk el lett cseszve miatta. Rengetegen elveszítették a munkájukat, szétszakították a családokat.
Felesleges volt ez a sok korlátozás. Aki fél vagy veszélyeztetett az maradjon otthon, vegyen kesztyűt-maszkot-védőruhát, a többiek meg hagy döntsék már el mikor hova mennek és mit csinálnak.
Volt ismerősöm akit kizavartak a boltból gyermeke miatt, címszó kicsi.
Ha valakinek nincs segítsége akkor azokkal mi van?
Nekem van, de akkor is velünk jött a kicsi, hisz már teljesen antiszociális lesz a bezártságtól, kell a babáknak is ismerkedni a nagy világgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!