Kismamák, ti mennyire bátran mentek most közösségbe?
31 hetes kismama vagyok, a férjemmel nagyon komolyan vettük az önkéntes karantént. Biztonsági okokból nem találkoztunk a leendő nagyszülőkkel sem, a boltba is a férjem járt heti 1-szer.
Most viszont, hogy országszerte lazítottak a kijárási korlátozáson, nem tudjuk mitévők legyünk. Nekem már nagyon hiányzik a család, a barátaink.
Ti hogy viszonyultok a lazításhoz, elkezdtek közösségbe járni? Ha találkoztok valakivel, tesztek óvintézkedéseket (pl. maszk, kesztyű)?
Nagyszülőkkel hetek óta találkozunk, van màr egy 8 éves fiunk, nem fogom tőlük elzárni.Barátokkal is egyre sűrűbben jövünk össze ( nem hatalmas a baráti kör). Nem viselünk sem maszkot sem kesztyűt.
Boltban felveszem a maszkot és ennyi. 24 hetes vagyok.
Köszönöm, nagyon megnyugtatóak a válaszaitok.
6-os válaszoló, én is hasonlóan gondolkozom. Kézfertőtlenítő, biztonságos távolság mellett azt hiszem vállalható egy kis beszélgetés az udvaron.
Lazítottak. Eredmény: 1 nap alatt 200-zal nőtt a vidéki fertőzöttek száma.
Menjetek csak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!