El lehet valahogy intézni, hogy ne kapjon láthatást?
Az előzmények dióhéjban:
15 hetes terhes voltam, mikor kiderült, hogy csak fogjunk rá, hogy a barátnője vagyok, csak azért van velem, mert másnak nem kellett, hiányzik neki az igazi dugás, faszfotókat küldözgetett.
Ezt még megbocsátottam, de csak a gyerek miatt, de nem bíztam benne.
A gyereket leszarta, hazajött a munkából, beült a gép elé és játszott. Azért is szólni kellett, hogy köszönjön a gyereknek. Fel volt háborodva, hogy én mit képzelek, hogy ő munka után foglalkozik a gyerekkel is, különben is neki rám van szüksége. Bezzeg Facebookon meg a haverjai előtt villogott vele.
Elvonult másik szobába aludni, mert ő milyen nagyon fáradt, majd éjfélig-1-ig nyomkodta a telefonját, verte a faszát és arra sem vette a fáradságot, hogy a zsebkendőket eltűntesse. Leszarta, hogy a gyerek üvölt, én meg kikészülök, soha nem kelt hozzá szabadnapjain sem.
Közben lebukott, hogy társkeresőzik, utána Facebookonon volt benne csoportban, aztán Instagramon követett mindenkit, akikről tudtam, hogy tetszik neki. Azt hitte, hogy nincs Instagramom, mikor számon kértem, letiltott. Persze mindent tagadott, ő csak barátkozni akart a társkeresőn stb.
Mindegy is, belefáradtam, nem akarok így élni, nem bízom benne, soha nem is fogok, látni sem akarom.
A gyerekről nem akar lemondani, úgy sem, hogy nem kérek gyerektartást.
El lehet valahogy intézni, hogy ne kapjon láthatást?
Mielőtt beleköttök, ő akarta a gyereket, jobban, mint én, szóval nem az van, hogy "kierőszakoltam" belőle.

Szerinted egy olyan apa aki abszolut nem foglalkozik jelenleg a gyerekkel, medfig fogja bírni h mindenn 2. Hétbégén kötelező jelleggel vinnie kel, vagy mennie hozzátok (ha még kicsi) egy fél évet nem adok és leépül rólatok.
Nem fogja őt érdekelni a gyerek.
Nyűg lesz számára a láthatás

A volt férjem a gyerekeket akarta. Esélye sem volt.
De a lényeg, hogy 6 évvel a válás után nemhogy 2 hetente nem viszi el őket, havonta egyszer a gyerekek hívják őt és vagy felveszi, vagy nem.
Hidd el, ha most így áll a gyerekhez, később amikor lathatáskor neki kell vele foglalkozni, akkor vagy nem viszi el, vagy a nagyszülőkre hagyja, vagy az új csaj foglalkozik vele, vagy pont az új csajnak lesz nyűg, amiatt nem fogja keresni.

Egyrészt lemondani nem lehet egy gyerekről, ebben az esetben mindig a gyerek jogát nézik, neki pedig joga van a szüleihez.
Másrészt, az ilyen ember el fog tűnni. Jobb taktika lenne a nyakára mászni, minden héten vinni a gyereket, akkora teher lesz, hogy fejvesztve menekül majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!