Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A bátyám kirakhat a házából a...

A bátyám kirakhat a házából a 7 hónapos gyerekemmel együtt az utcára?

Figyelt kérdés
A mostani barátnője annyira eltekerte a fejét hogy ma bejelentette hogy költözzek ki abból a házrészből ahol eddig laktam és amit önköltségből újítottam fel. Azért mert a barátnőjét zavarja a jelenlétem. Egy nagy házról van szó aminek két lakrésze van de két külön bejárata van magyarán nagyon nem is találkozunk. De nagyon bánt hogy inkább egy olyan személyt választott akit egy hónapja ismer csak. A teljes ház amúgy a bátyám tulajdona.
2021. máj. 17. 21:48
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
25%

"Az hogy van egy 7 hónapos fiad, semennyire nem reveláns a kérdés szempontjából."

Hatalmas empátiáról tesz tanúbizonyságot aki ilyeneket ír:D

2021. máj. 18. 04:38
 22/41 anonim ***** válasza:
60%

Érdekes,tegnap szerintetek az teljesen rendben volt mikor a csaj az öccsét pakolta ki a házból mert ő a kanjával akart összeköltözni, most meg szidjátok a pasit.

Kérdező, gondolom senki nem erőltette hogy ingyen lakj a bátyád házában, élhettetek volna albérletben is. Meg arra se kényszerítettek hogy a gyesre szülj.

2021. máj. 18. 05:19
 23/41 anonim ***** válasza:
50%
A 22-es jól leírta. Nem a bátyádnak szültél. Buta vagy. Így megérdemled.
2021. máj. 18. 05:55
 24/41 anonim ***** válasza:
47%
Kevés az információ ! Egyáltalán ki-é a lakás ? Te hogy kerülsz oda ?
2021. máj. 18. 05:57
 25/41 acelsziv ***** válasza:
100%
24: Csak te vagy figyelmetlen. Ott áll a kérdésben, hogy a lakás a bátyjáé.
2021. máj. 18. 06:38
 26/41 anonim ***** válasza:
16%

Mennyi rosszindulatú ember te jó ég!Egy idegennek aki a barátnő, lehet egyejszakas kaland pár hónapos kaland többet jelent a szava mint aki vérrokon?

Hiszen a gyerek is az unokahúga/unokaöccse....

2021. máj. 18. 07:01
 27/41 anonim ***** válasza:
59%
Igen az ott van 25-ős, de ő hogy kerül oda így értettem ?!
2021. máj. 18. 07:18
 28/41 anonim ***** válasza:
33%

Azért nem nagy dolog hogy hogy kerül oda itt senki nem segítene a vértestvérének hanem mindneki a pár napos barátnőt szexpartnert választaná????

Érdekes más kérdésnél az ilyeneket épp fordítva látják ..... kettős mérce rulez.

2021. máj. 18. 07:53
 29/41 anonim ***** válasza:
26%
Messze nem én vagyok a legcsaládcentrikusabb ember, de itt senkinek nem tűnik fel az a tény, hogy egy hónapig tartó barátnők, szexpartnerek, prost.k, jönnek mennek......lehet belőle ezer. De a vérségi kapcsolat, a család az örök. Ahogy a testvére és az adott esetben az unokaöccse/húga. Ha más nem a kicsire lehetne tekintettel.
2021. máj. 18. 07:56
 30/41 anonim ***** válasza:
87%
Miben egyeztetek meg? Meddig lakhatsz ott? Miért cserébe?
2021. máj. 18. 08:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!