A bátyám kirakhat a házából a 7 hónapos gyerekemmel együtt az utcára?
eloszor is fontos hogy ha nem tudod megoldani akkor a szuleid segitseget hasznald. ha mindketten jo viszonyt apoltok szuleitekkel akkor valoszinuleg ok meg tudjak gyozni a batyadat, hogy ez igy nem jo. legjobb lenne neked magad megbeszelni a batyaddal.
ha ez nem megy, es fix, hogy menned kell, akkor irany a birosag es be kell bizonyitani, hogy te tenylegesen onerobol ujitattad fel a hazreszt, es szerintem akkor nem lakoltathat ki. ilyenkor gondolom a birosag azt is figyelembe veszi, hogy batyad "befolyasolas" alatt van baratnoje altal (az is szamit, hogy par honapja vannak csak egyutt), es mivel gyermeked van, ketlem, hogy ki tudna rakni. ha nem tudod bizonyitani, akkor sajnos minden joga megvan, hogy kirakjon.
nem vagyok jogasz, ezeket csak sejtem, mindenkepp nezz utana!
#4:
Sajnos nagyrészt hülyeséget írtál, a bíróságot pont nem érdekli az az érv, hogy a bátyó csaja manipulálja őt.
6
Már ha nem abban egyeztek meg hogy felújítja a részt és lakbért nem fizet.
4
Ennyi ostobaságot...
A ház örökölt vagy ő vette?
Te egyedül vagy a gyerekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!