Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen okok miatt helyezhetnek...

Milyen okok miatt helyezhetnek el egy egy éves és egy két éves gyereket az apánál ?

Figyelt kérdés
Ideiglenes gyermekelhelyezes folyik a férjemmel közöttünk. Egy éves és két éves kisfiúról van szó a kisebbik gyermek velem maradt a nagyobbik apukaval. Beadtam az ideiglenes gyermekelhelyezési kérelmet mind a két gyerekre. Amire az apuka adott nyilatkozatot,de a bíróság bizonyítékot kért tőle. A kérdésem az lenne hogy vajon mivel vádolhatott meg az apuka engem amiért a bíróság bizonyítékot kért tőle ?

2021. ápr. 21. 13:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
66%

1 a TI döntésetekből vannak külön a gyerekek - ami azért érdekes, mert elvileg bántalmazó a férjed, mire te ott hagyod nála a kölyköt?

2 persze, fojtogatott, vert! de abból két nap múlva már nem látszik semmi - hagyjuk már, én elég, ha kicsit beütöm a lábam és még 5-6 nappal később is nyoma van

3 bántalmaz, felhívod a rendőröket, de rátok sem néznek - nyilván :D -, meg látleletet sem vetetsz

Vagy kamu, vagy tehetetlen nyámnyila vagy, aki csak a kifogásokat keresi megoldás helyett.

2021. ápr. 22. 11:56
 22/23 anonim ***** válasza:
Meg még az hogy egyszer ittam alkoholt mert már annyira kicsinalt idegileg hogy megittam két felest és ezt le is írtam neki - nyilván leírtad :D
2021. ápr. 22. 11:56
 23/23 anonim ***** válasza:

Teljesen ki akarnak csinálni az eset előtt hetek óta mosták a védőnő fejét a hátam mögött - és a védőnő egyszer nem ment ki hozzátok, hogy elmondás alapján veszélyezteted a gyerekeket - ilyen nincs. Ő is kimegy, még lehet aznap, és komolyan, kettesben! beszélget veled. Ha nincs módja kettesben lenni, akkor behív a tanácsadóba. Tudom, mert ebben dolgoztam ;)

mert a Pesti rendőrök elküldtek hogy ott tehetek feljelentest az az eset történt. - megsúgom, hogy BÁRHOL tehetsz feljelentést, akármelyik rendőrkapitányságon, ilyen nincs, hogy csak helyben ;)

2021. ápr. 22. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!