Milyen okok miatt helyezhetnek el egy egy éves és egy két éves gyereket az apánál ?
Figyelt kérdés
Ideiglenes gyermekelhelyezes folyik a férjemmel közöttünk. Egy éves és két éves kisfiúról van szó a kisebbik gyermek velem maradt a nagyobbik apukaval. Beadtam az ideiglenes gyermekelhelyezési kérelmet mind a két gyerekre. Amire az apuka adott nyilatkozatot,de a bíróság bizonyítékot kért tőle. A kérdésem az lenne hogy vajon mivel vádolhatott meg az apuka engem amiért a bíróság bizonyítékot kért tőle ?2021. ápr. 21. 13:12
1/23 anonim válasza:
Ennyi alapján nem tudunk válaszolni, hosszú listát lehetne írni.
2/23 anonim válasza:
Az alkoholizmustól kezdve a drogozáson át addig, hogy prosti vagy akármivel.
3/23 anonim válasza:
Vered őket, nem adsz nekik enni, nem hordod fejlesztésre, ha szükséges. Szóval ilyen durva dolgok. De elég necces helyzet, mert ha ilyesmivel vádolna, akkor ugye egyik gyerek se lenne jó helyen nálad. Igazából nem is tudok olyan szituációt elképzelni, ahol a bíróság a két testvért, akik ilyen fiatalok, ilyen kis korkülönbséggel elválasztana egymástól.
4/23 A kérdező kommentje:
Nagyon elrontottam és követtem el hibákat amivel vissza tud élni. Mielőtt eljöttem tőle O már hónapok óta készült erre és bizonyítékokat gyűjtött. Mind ezt a gyerektartás miatt csinálja a kisebbik gyerek egyáltalán nem érdekli és a nagyobbikat minden eszközzel próbálja elodegeniteni tőlem . A szomszédokat már maga mellé állította . Mennyit számít a szomszédok Velence ilyenkor ?
2021. ápr. 21. 13:23
5/23 anonim válasza:
Mi az, hogy az egy éves nálad van, a két éves meg az apjánál? Ez hogy sikerült?
6/23 anonim válasza:
Ha súlyos hibákat követtél, nincs olyan, hogy jaj, az már vagy fél éve volt, nem is emlékszünk rá. ha megvan a súlyos indok, az apához ítélik mindkettőt.
De nem értem most sem, hogy lehet a két gyerek külön. Egy két évest nem lehet elidegeníteni.
7/23 A kérdező kommentje:
Elmesélem. Az történt hogy elvettem a zsebéből 50 ezer forintot mert már tudtam hogy el kell jönnöm a gyerekekkel mert baj van . Egész éjszaka terrorizalsz és vert hogy adjam vissza a pénzét. Másnap már az apja és a testvére is fenyegetett hogy megvernek ha nem adom vissza a pénzt. Nagyon megijedtem a kisebbik gyereket magamhoz vettem a nagyobbik az ölében volt nem tudtam magamhoz venni és elmenekultem mielőtt megverne 3 férfi.
2021. ápr. 21. 13:28
8/23 A kérdező kommentje:
Kihivtam a rendőröket is de több mint egy órát vártam rájuk és nem jöttek. Előző nap szinten balhé akkor is kihívták őket mert akkor át is jött a testvére aki fenyegett lekopott. A rendőrök kijöttek és azt mondták éjszakára menjenek a picik a férjem szüleihez. Teljesen ki akarnak csinálni az eset előtt hetek óta mosták a védőnő fejét a hátam mögött. Hogy én elmebeteg vagyok.
2021. ápr. 21. 13:33
9/23 anonim válasza:
Hová menekültél? Kinél van most a 2 éves, túl azon, hogy az apjánál? Nagyszülöknél (is)? Voltál rendőrségen följelenteni a verést? Kértél látleletet?
10/23 A kérdező kommentje:
Nem volt nyoma a veresnek csak a folytogatasnak egy pici ami ketnap múlva már nem is látszódott és feljelentést sem tettem mert a Pesti rendőrök elküldtek hogy ott tehetek feljelentest az az eset történt.
2021. ápr. 21. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!