Van egy két éves lányom és most 11 hetes terhes vagyok. Már az esküvő dátuma is meg volt stb. De a pocaklako apja le lépett. Most papáméknál vagyok de, ez is csak átmeneti. Mit tanácsoltok? Mit tegyek? Volt valaki ilyen helyzetbe?
Van 1-2 helyesírási hibája, de ez senkit nem érdekel.
Kérdező, tudom fájni fog, de el kell vetetned, mert 2 éhező szájat + magadat nem bírod fenntartani.
Amit javaslok, hogy próbálj meg addig ott maradni, amig tudsz, gyereket add be a bölcsibe, menj el dolgozni, rakj félre, ismerkedj közben férfiakkal, de ne akard csak eltartattni magad, szóval ne omolj össze, fel a fejjel!
Mindig lesz előre és újabb
Jajj dejo, hogy mindig van, aki kötekedjen!
Kérdező: sajnàlom, èn biztos kiborulnék.
Miért lépett le, valakivel vagy hova? Mindenképp keresd meg, már nincs sok időd ha el kell vetetni. Gondolj bele, eltudod tartani? Tudod őket egyedül nevelni? Ha vállalod és van egy kicsi segítsèged, akkor ne vetesd el azt a kis èletet.
Mármint mivel mit tegyél? Hogy tarsd-e meg a babát?
Gondolom, hogy le fogtok pontozni (holott a kérdésre válaszolok, ugyanis a kérdező a véleményünkre kiváncsi, én elmondom az enyémet), de én férfi létemre soha nem tudnám elvetetni. Akkor már inkább örökbe adás szerintem. De a legjobb persze, ha felnőne egy családba, még ha az egyszülős is.
Az apja meg fizesse szépen a gyerektartást!!!
Nekem is fiatalon lett gyerekem, semmi hátrány nem ért ezzel az életbe. Persze mindenki tudja a saját helyzetét. Én örülök, hogy így alakult, el se tudom képzelni másképp :)
"Nekem is fiatalon lett gyerekem, semmi hátrány nem ért ezzel az életbe."
Mert pasi vagy, hülyegyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!