Van egy két éves lányom és most 11 hetes terhes vagyok. Már az esküvő dátuma is meg volt stb. De a pocaklako apja le lépett. Most papáméknál vagyok de, ez is csak átmeneti. Mit tanácsoltok? Mit tegyek? Volt valaki ilyen helyzetbe?
legközelebb azért gondolkozz, nem kell a huszonéveid elején minden pasitól gyereket akarnod,csak mert éppen akkor jó a kapcsolatotok .
szerintem érdemesebb akár több évig is járni,előbb megházasodni és utána gyereket vállalni. nem pedig ilyen olyan kapcsolatba szülni,aztán csodálkozni,hogy egyik apa sincs melletted.
a gyerektartást nyilván kapni fogod. és amint tudsz menj majd vissza dolgozni. így szűkösen, de meg fogsz élni.
én azt tanácsolnám,hogy amíg most otthon vagy a gyerekeiddel,addig tanulj valamilyen szakmát. de akár egy egyetemi alapszak is beleférne. de szakma mindenképpen. így ha visszamész dolgozni,hátha jobb munkád lesz... gyerek mellett is lehet tanulni,sokan csinálják . ha már így alakult az életed,próbáld a legjobbat kihozni belőle.
de remélem látod,hogy te is erősen felelős vagy azért, hogy 2 éven belül két gyereked is lett,különböző apáktól .és egyik apa sincs melletted.. ez ugyanúgy a te hibád is. igen, szemetek az apák. de te se voltál túl okos
Az ütötte meg a szemem, hogy ha minden igaz 93-ban születtél és már a második gyereked várod. Se munkad, se pènzed, semmid. Odaköltöztèl két szerencsètlen idős emberhez, akiken most ha tetszik ha nem, élősködni fogsz. Egy kètévessel meg egy újszülöttel nyilván nem fogsz dolgozni menni, ezért felèlitek más nyugdíját, hogy el tudd tartani a gyerekeidet. Gratula! Felelőssègteljesen kigondoltad. Annyi gyereket kellene vállalni amennyit el is tudsz tartani. Igen, most már késő az abortusz, de ahogy írtad nem is volt tervben. Sírj egy kicsit valamelyik tévéadónak és majd küldik az adományokat! Nem fogja más megoldani a gondjaidat, dz az edd meg amit főztél kategória...a gyerekeket és a nagyszüleidet viszont nagyon sajnálom.
Azért engem apuka vèleménye is érdekel, hogy vajon miért lépett le, ok nélkül a pasik nem nagyon hagyják ott a terhes asszonyt meg a kisgyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!