Van egy két éves lányom és most 11 hetes terhes vagyok. Már az esküvő dátuma is meg volt stb. De a pocaklako apja le lépett. Most papáméknál vagyok de, ez is csak átmeneti. Mit tanácsoltok? Mit tegyek? Volt valaki ilyen helyzetbe?
még el tudod vetetni.
egy két éves gyerek mellett már el tudsz menni dolgozni és próbálni talpra állni. de ha most még szülsz mellé egy csecsemőt,akkor biztos hogy nem , újabb évekre kiesel a munkából. a két gyereket kb a családod jóindulata fogja eltartani. hatalmas felelőtlenség lenne így alapozni a sorsukat.
én mindenképpen elvetetném a másodikat, 12 hétig van rá lehetőleged. meg lehet szülni persze, de annak a gyereknek nem lesz apja egész életében.. gondolom mennyire fog vele törődni az,aki elhagyott úgy,hogy a hasadban van. és te se nagyon tudsz így előrelépni majd..
a két éves mellett el tudsz menni dolgozni és valószínűleg párkapcsolatot is tudsz idővel találni.
de két pici gyerekkel a nyakadban, végzettség nélkül,munkatapasztalat nélkül,apa nélkül kb semmit nem tudsz majd csinálni.
amúgy a két éves lány apja ugyanaz, mint aki még a pocakodban van?
En tuttira nem vallalnam a masodikat abortuszt kernek .
Az abortusz gyilkossag?
Hat a semmire szules, a nelkulözes , az ehezes , a hianyzo lehetösegek az mi ?
Lelek gyilkossag , az!
A gyereken fog csattanni ez a nagy joindulat h megszuli öket az ember , megszulni nem eleg , h aztan magyarazzuk neki 18 evig h miert nem kaphat meg ezt se es azt se
"Nem volt szándékomban elvetettni"
Dehogynem!
Csak nem a gyereket, hanem magadat akartad elvetetni.
Nos ez nem jött be.
"a nelkulözes , az ehezes , a hianyzo lehetösegek az mi ? "
Ilyen erővel aki felnőtt korába szegény az ölje meg magát? Több milliárd ember...
"Nem azt kértem hogy kritizáljatok."
Bocsi, de az előző gyereked előző apja merre van?
(Csak a tisztánlátás végett.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!