Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen okok miatt helyezhetnek...

Milyen okok miatt helyezhetnek el egy egy éves és egy két éves gyereket az apánál ?

Figyelt kérdés
Ideiglenes gyermekelhelyezes folyik a férjemmel közöttünk. Egy éves és két éves kisfiúról van szó a kisebbik gyermek velem maradt a nagyobbik apukaval. Beadtam az ideiglenes gyermekelhelyezési kérelmet mind a két gyerekre. Amire az apuka adott nyilatkozatot,de a bíróság bizonyítékot kért tőle. A kérdésem az lenne hogy vajon mivel vádolhatott meg az apuka engem amiért a bíróság bizonyítékot kért tőle ?

2021. ápr. 21. 13:12
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Reggeltől estig az anyja vigyáz rá este még haza viszi a férjem. Én édesanyámnal vagyok.
2021. ápr. 21. 13:46
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért a bírót nem lehet olyan könnyen h*lyére venni, én mindenesetre elmennék a családsegítőbe, és elmondanám mindezt. Vegyenek fel jegyzőkönyvet.
2021. ápr. 21. 13:49
 13/23 A kérdező kommentje:
Attól félek hogy sikerül neki. Már kapcsolatban vagyok a csaladsegitovel. Nem bantottam soha a kicsiket de voltak előttük kemény balheink. A szomszédok akiket a családja már vagy 40 éve ismer bejelentést tettek hogy engem hallanak egyedül kiabálni . Ez elegendő indok lehet ? Meg még az hogy egyszer ittam alkoholt mert már annyira kicsinalt idegileg hogy megittam két felest és ezt le is írtam neki bizonyítéka van rá.
2021. ápr. 21. 13:55
 14/23 A kérdező kommentje:
Rettegek tőle és a családjától. Az elmúlt evben teljesen leamortizalt fizikailag szellemileg és érzelmileg és anyagilag. És most még a gyerekeket is el akarja tőlem venni.
2021. ápr. 21. 13:59
 15/23 anonim ***** válasza:
8%

Ha igaz az, amit leírtál, ő valószínűleg nárcisztikus. Nem tudom, ebből hogy fogsz jól kijönni, ők minden hájjal meg vannak kenve, és nem válogatnak az eszközökben.

Van pénzed ügyvédre? Vagy arra, hogy elköltözzél akár az ország másik végébe?

2021. ápr. 21. 14:03
 16/23 A kérdező kommentje:
Nincs maximum 70 km re tőle. Pontosan minden hajjal megkent. Csak a gyerekeket ne tudja elvenni tőlem.
2021. ápr. 21. 14:06
 17/23 A kérdező kommentje:
A családsegítő sejt valamit de alig merek neki is akármit mondani mert mindent ellenem fordít a volt férj. Azt mondta a CSS hogy csak az ő beteg fejében létezik hogy egyik gyerek itt a másik ott. Ez az egy mondat tartja bennem a reményt és hogy ne kapjak idegosszeomlast.
2021. ápr. 21. 14:12
 18/23 anonim ***** válasza:
26%

"Elmesélem. Az történt hogy elvettem a zsebéből 50 ezer forintot mert már tudtam hogy el kell jönnöm a gyerekekkel mert baj van . Egész éjszaka terrorizalsz és vert hogy adjam vissza a pénzét. Másnap már az apja és a testvére is fenyegetett hogy megvernek ha nem adom vissza a pénzt. Nagyon megijedtem a kisebbik gyereket magamhoz vettem a nagyobbik az ölében volt nem tudtam magamhoz venni és elmenekultem mielőtt megverne 3 férfi."

Ez egy ordás nagy kamu.

2021. ápr. 21. 14:18
 19/23 A kérdező kommentje:
Ott voltál? Igen 3 férfi febyitett ebből a férjem meg is ütött és még a javát le sem írtam. De azt ide nem is fogom .
2021. ápr. 21. 14:25
 20/23 anonim ***** válasza:
27%
Draga kérdező. Az egész történet sántít. Máskor ha kamut írsz, gondold át jobban.m
2021. ápr. 21. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!