Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szomszéd terrorban tartja 3...

Szomszéd terrorban tartja 3 éves gyerekem.Milyen jogaim vannak vannak zaklat ?

Figyelt kérdés
4 éve lakunk itt akkor is verte a falat ha beszélgetünk emberi hangnemben ,ha kiesett a kezünkből valami ,de mióta meg született a gyerek folyton fel kiabál urdibál veri a falat mint állat.3 éves érti hogy nem futhat nem is fut, egésznap csendvan de zavarja a gyerek léptei ha kacározik ha sír ha elejt dolgokat .Ő az aki veri a falat ordibál és bömbölteti a zenét az én gyerekem még kettőt lép veri rá a falat .A gyerek fél tőle mikor lent vagyunk azt mondja nem akar haza jönni fél tőle.Gyomorgörcsöm van már napi szinten tőle.
2021. márc. 15. 19:37
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ , nagyon sok feszültség gyűlt fel bennem és valamelyikén igazán jót nevettem 😊❤️
2021. márc. 15. 21:10
 32/38 anonim ***** válasza:
83%
"Banyaröptetés."
2021. márc. 15. 21:12
 33/38 anonim ***** válasza:
költözzetek el, adjátok el a mostani lakást.
2021. márc. 16. 13:38
 34/38 A kérdező kommentje:
Ilyen hülye mindenhol van, egy családot már el üldözött.Most ő fog .😊
2021. márc. 16. 14:20
 35/38 anonim ***** válasza:
33%
33-as vagyok. A gyereked viselkedésében nyomokat fog hagyni, hogy nagy csendben kell lennie. Egy gyerek legyen felszabadult a játék közben, igenis ha akar üvöltözzön.hangosan kacagjon, kiabáljon, ugráljon, és énekeljen ha kedve tartja (ésszerű keretek között).
2021. márc. 16. 14:29
 36/38 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem hogy nem fogok alkalmazkodni hozzá, akartam hanszigetelést csinálni ,de azt sem fogok.A gyermekem nem fogom többet vissza fogni egy ilyen ember miatt .Át váltunk vagy megszoksz vagy megszöksz módszerre.
2021. márc. 16. 15:05
 37/38 A kérdező kommentje:
Még egy fa talpú papucsot is beszerzek magamnak meg a gyereknek is
2021. márc. 16. 15:08
 38/38 anonim ***** válasza:
39%

Annyira szánalmas, amikor azok háborognak, akik nyilvánvalóan nulla tekintettel vannak a körülöttük lakó emberekre, de ha ennek bármilyen formában hangot ad az, aki kénytelen elviselni, az már rögtön nem tetszik. Ha elvárod a szomszédodtól, hogy minden zajt türjön ami tőletek jön, akkor miért jössz ide panaszkodni azon, hogy veri a falat, ahelyett, hogy te is tűrnéd? Túlságosan egyoldalú a sztori. Az emberek szerintem 90%-a nem ok nélkül és unalmában csinálja.

Miért nem szól személyesen? Tapasztalatból mondom, hogy fölösleges, mert a magadfajtáknak áll feljebb és csak tagadtok, másra kenitek.

Ha nem így lenne ez, és sok 100 hasonló kérdés sem született volna meg.

Beszerzel egy fapapucsot is? Intelligens és felnőtt hozzáállás.

Az összes ilyen közösségben élni képtelen embernek csak 1 napra kellene cserélnie a szomszédjával, akinek megkeseríti a mindennapjait, biztos, hogy a szomszédháborúk nagy része megszűnne.

2021. márc. 21. 01:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!