Szomszéd terrorban tartja 3 éves gyerekem.Milyen jogaim vannak vannak zaklat ?
Figyelt kérdés
4 éve lakunk itt akkor is verte a falat ha beszélgetünk emberi hangnemben ,ha kiesett a kezünkből valami ,de mióta meg született a gyerek folyton fel kiabál urdibál veri a falat mint állat.3 éves érti hogy nem futhat nem is fut, egésznap csendvan de zavarja a gyerek léptei ha kacározik ha sír ha elejt dolgokat .Ő az aki veri a falat ordibál és bömbölteti a zenét az én gyerekem még kettőt lép veri rá a falat .A gyerek fél tőle mikor lent vagyunk azt mondja nem akar haza jönni fél tőle.Gyomorgörcsöm van már napi szinten tőle.2021. márc. 15. 19:37
22/38 anonim válasza:
Igazi "lakógyűlés" lettünk!
:D
;)
23/38 anonim válasza:
Csinálj pár felvételt, hívj rendőrt, aztán birtokvédelmi eljárás
24/38 anonim válasza:
Most az a baj, hogy át kopog? Ki nem szarja le? Ne foglalkozzatok ezzel. Azért kopog csak, mert hangember. Ha zavarná átjönne és szólna. Én már csak azért is bömböltetném a zenét és nem tudna mit tenni ellene... :)
25/38 anonim válasza:
Bocs, én a 16-ossal értek egyet, egy gyerek nem tud csendes lenni... nyilván hülye a szomszédod, de hogy megy át zaj tőletek, az 100%. És baromi idegesítő tud lenni.
26/38 anonim válasza:
Olyat akkor sem mondunk, hogy öld meg a gyereked. Ha zavarja a zaj, menjen tanyára a banya.
27/38 A kérdező kommentje:
De tudunk, nem fut, de nem úgy jár mint egy felnőtt és reggel 8 kor kel és este fél 8 kor alszik .Van délutáni hihi utána le viszem 2-3 órára együtt főzünk és ha hangosabban lép azt mondja bocsánat anya nem akartam futni .Most is alszik fél 8 óta , ez a hülye meg bömbölteti a tévét .
2021. márc. 15. 20:57
28/38 A kérdező kommentje:
Nem hihi hanem *pihi 😊
2021. márc. 15. 20:58
29/38 A kérdező kommentje:
Ha egy gyerek vissza fogja a lépteit akkor ő miért nem képes a kezét ?
2021. márc. 15. 20:59
30/38 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele ... A gyereknek ez nagyon rossz, hogy ha már kicsit hangosabban lép akkor rosszul érzi magát és bocsánatot kér és stb... Ha így nő fel felnőtt korába vagy még hamarabb pánikbeteg lesz legalább .... Szarjátok le a szomszédot.. ez egy gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!