Szomszéd terrorban tartja 3 éves gyerekem.Milyen jogaim vannak vannak zaklat ?
Figyelt kérdés
4 éve lakunk itt akkor is verte a falat ha beszélgetünk emberi hangnemben ,ha kiesett a kezünkből valami ,de mióta meg született a gyerek folyton fel kiabál urdibál veri a falat mint állat.3 éves érti hogy nem futhat nem is fut, egésznap csendvan de zavarja a gyerek léptei ha kacározik ha sír ha elejt dolgokat .Ő az aki veri a falat ordibál és bömbölteti a zenét az én gyerekem még kettőt lép veri rá a falat .A gyerek fél tőle mikor lent vagyunk azt mondja nem akar haza jönni fél tőle.Gyomorgörcsöm van már napi szinten tőle.2021. márc. 15. 19:37
1/38 A kérdező kommentje:
Szegénykém ma reggel meg akartam neki kenni egy kenyeret konyhában , kisétált a szobából hogy megnézze kész van, e erre rá verte a falat pedig csak kisétált a szobából utána elkezdte Maxon bömböltetni a zenét . 50 éves nő
2021. márc. 15. 19:41
2/38 anonim válasza:
Én átmennék a szomszédhoz, és úgy jól, szigorúan szemtanúk nélkül 'elbeszélgetnék' vele.
3/38 anonim válasza:
Normálisan kell neki szólni 1x, megkérni, hogy tartsa be az alapvető együttélés szabályait, nem csak Ő él ebben a házban, alkalmazkodni kell, ha nem megy költözzön tanyára.
Következő alkalommal be kell betámasztani a lépcsőfordulóba és megmondani neki ha mégegyszer sírni fog a gyerek a dörömbölése miatt, akkor a vastagbelénél fogva akasztom fel a korlátra.
4/38 anonim válasza:
Ha a gyerekkel is kiabál akkor gyermek veszélyeztetése lehet. Plusz te is tudod bömböltetni este 10ig a zenét bármilyen korlátozás nélkül, vagy kora reggel maxra kapcsolni amikor már minde ki fent van a családból:)
5/38 A kérdező kommentje:
Nem lehet vele értelmesen beszélni .Az előző lakókat is ő kergette el, megtudtam a szomszédoktól.
2021. márc. 15. 19:50
7/38 anonim válasza:
Akkor a főbérlőnek szólsz hogy vagy rá szól, vagy elveszti az egyik bérlőt. Ha nem te vagy az első akkor lehet szólni fog rá.
8/38 A kérdező kommentje:
Nem bérlők vagyunk .Saját lakàsunk, ez a szipirtyó úgy lakik itt ,hogy felcsináltatta magát és a gyereke jogán lakik itt, mert a gyere az örökös .
2021. márc. 15. 19:56
9/38 anonim válasza:
A főbérlő letojja.az ilyen személlyel csak az erőszak nyelvén lehet beszélni,átmenni hozzá és kezét-lábát eltörni.szemtanú úgysem lesz.
10/38 A kérdező kommentje:
De szeretném fel jelenteni meg hurcoltatni mert egyre durvább, múltkor azt kiabálta ,öld már meg a gyereked .
2021. márc. 15. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!