Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szomszéd terrorban tartja 3...

Szomszéd terrorban tartja 3 éves gyerekem.Milyen jogaim vannak vannak zaklat ?

Figyelt kérdés
4 éve lakunk itt akkor is verte a falat ha beszélgetünk emberi hangnemben ,ha kiesett a kezünkből valami ,de mióta meg született a gyerek folyton fel kiabál urdibál veri a falat mint állat.3 éves érti hogy nem futhat nem is fut, egésznap csendvan de zavarja a gyerek léptei ha kacározik ha sír ha elejt dolgokat .Ő az aki veri a falat ordibál és bömbölteti a zenét az én gyerekem még kettőt lép veri rá a falat .A gyerek fél tőle mikor lent vagyunk azt mondja nem akar haza jönni fél tőle.Gyomorgörcsöm van már napi szinten tőle.
2021. márc. 15. 19:37
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
57%
És a curhió-szipirtyó gyereke pl. hogyan iszonyul az anyukájához, illetve a családotokhoz?
2021. márc. 15. 20:00
 12/38 A kérdező kommentje:
Ugyan olyan debil mint az anyja .
2021. márc. 15. 20:01
 13/38 anonim ***** válasza:
80%
Ez javasoltam elsőre is, meg a többi kommentelő is. Az ilyet jól be kell fenyíteni, akkor elhallgat. Gyáva emberek ám az ilyenek, jól befenyíted úgy, hogy összecsinálja magát, az onnan már félni fog és nem fogja a mostani viselkedést folytatni. Rendőrséget kár erőltetned, azok nem hinném, hogy bármit is lépnének.
2021. márc. 15. 20:04
 14/38 anonim ***** válasza:
68%

Aha, gondoltam.

2021. márc. 15. 20:06
 15/38 A kérdező kommentje:
És a gyámügy csak tenné lépéseket ?
2021. márc. 15. 20:08
 16/38 anonim ***** válasza:
50%

Azért azt tegyük hozzá, hogy csak az egyik fél véleményét, nézőpontját ismerjük. Mint tudjuk, a legtöbb szülő szerint az ő gyereke (meg ő maga is) áldott jó, sose csinál semmi rosszat és olyan csendes, hogy a szavát se hallani. Aztán ha ezek szomszédait megkérdezzük, akkor azok meg elég nagy valószínűséggel nem értenének ezzel egyet...

Ha mindenki csendben van és a gyerek se szaladgál, akkor nem hiszem, hogy kiabálna. Én is laktam panelban és a felettem lévő gyerek amikor szaladgált, olyan volt, mintha egy elefántcsorda vonulna el felettem. A zanyja meg fel volt háborodva amikor szépen megkértem, hogy nem-e lehetne-e, hogy ne szaladgáljon állandóan a gyerek, majd még jól fel is hangosította a zenét.

Nem mondom, hogy nem úgy van, ahogyan a kérdező állítja, de fenntartásokkal kezelném.

2021. márc. 15. 20:13
 17/38 anonim ***** válasza:
69%

16!

Társasházban minden is előfordul.

Engem is vert már fel mamika, hogy hallkítsam le a tv-t. (nem volt tv-m).

2021. márc. 15. 20:17
 18/38 anonim ***** válasza:
75%

Dehát akkor miért nem vall színt a szipirtyó?

Ha gyűlik ellene a feszkó, akkor nékije hiába van esetleg jogos panasza, elhalványul: a többség ráborítja a fejére a bilit...

2021. márc. 15. 20:18
 19/38 A kérdező kommentje:

Hidd el még tudnád ha alatad lakna.Gyerek nem úgy jár mint egy felnőtt, sokat néz mesét, rajzol legózik babázik sokat vagyunk lent mindig az ágyon játszik mert nem szeret a szőnyegen .

És nem csak ránk veri a falat kb minden este van egy fura hang mintha egy üveg golyót végig gúrítanának a padlón, na pár pillanatig tart de minden este arra is veri a falat a szomszédos lakóházban is szoktak ritkán 10-11 ig karaokézni rájuk is veri a falat.

2021. márc. 15. 20:21
 20/38 anonim ***** válasza:
68%
Akkor itt egy újabb javaslatom: fogjatok össze és beszélgessetek el vele közösen, hogy azonnal hagyjon fel ezzel a viselkedésével. Magyarul ja, fenyítsétek be, csak közösen.
2021. márc. 15. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!