Szomszéd terrorban tartja 3 éves gyerekem.Milyen jogaim vannak vannak zaklat ?
Azért azt tegyük hozzá, hogy csak az egyik fél véleményét, nézőpontját ismerjük. Mint tudjuk, a legtöbb szülő szerint az ő gyereke (meg ő maga is) áldott jó, sose csinál semmi rosszat és olyan csendes, hogy a szavát se hallani. Aztán ha ezek szomszédait megkérdezzük, akkor azok meg elég nagy valószínűséggel nem értenének ezzel egyet...
Ha mindenki csendben van és a gyerek se szaladgál, akkor nem hiszem, hogy kiabálna. Én is laktam panelban és a felettem lévő gyerek amikor szaladgált, olyan volt, mintha egy elefántcsorda vonulna el felettem. A zanyja meg fel volt háborodva amikor szépen megkértem, hogy nem-e lehetne-e, hogy ne szaladgáljon állandóan a gyerek, majd még jól fel is hangosította a zenét.
Nem mondom, hogy nem úgy van, ahogyan a kérdező állítja, de fenntartásokkal kezelném.
16!
Társasházban minden is előfordul.
Engem is vert már fel mamika, hogy hallkítsam le a tv-t. (nem volt tv-m).
Dehát akkor miért nem vall színt a szipirtyó?
Ha gyűlik ellene a feszkó, akkor nékije hiába van esetleg jogos panasza, elhalványul: a többség ráborítja a fejére a bilit...
Hidd el még tudnád ha alatad lakna.Gyerek nem úgy jár mint egy felnőtt, sokat néz mesét, rajzol legózik babázik sokat vagyunk lent mindig az ágyon játszik mert nem szeret a szőnyegen .
És nem csak ránk veri a falat kb minden este van egy fura hang mintha egy üveg golyót végig gúrítanának a padlón, na pár pillanatig tart de minden este arra is veri a falat a szomszédos lakóházban is szoktak ritkán 10-11 ig karaokézni rájuk is veri a falat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!