Mi értelme van az kijárás időbeni korlátozásának? Így inkább fajlagosan több emberi találkozás van, nem? Több ember van együtt, egy légtérben, ráadásul a rendelet miatt gyakran a megengedettnél jóval gyorsabban vezetnek az autóval közlekedők.
Amúgy tényleg ezt a cikket kéne minden korlátozáskritikus és oltásszkeptikus önjelölt szakértő képébe tolni.
Nem ismertem, de köszönöm.
Nem azért, mert számomra újdonság van benne, totál arról beszél, amiről én, csak összefogottabban, "szakértőbben", szerintem objektíven gondolkodni képes ember nem tud belekötni.
Csak a mostani intézkedéseket vitatók nem igazán azok.
Az a baj, hogy a konteó hívőket próbáljátok összemosni azokkal, akik megkérdőjeleznek bizonyos intézkedéseket. Attól még, hogy most az orvosok nagy nyilvánosságot kaptak, nem biztos, hogy minden döntés helyes, ami tőlük jön, és főleg nem biztos, hogy úgy kell kezelni ezt a vírust, ahogy a filmekben szokás a 20-30%-os halálozási arányú vírusokat.
De amúgy ha szakemberek, akkor miért nem Dr. Gődény főszélhámosra hallgatunk? Oké, nem orvos, de nyilván jobban ért a témához, mint te vagy én. Valahogy mégsem rá hivatkoznak, akik véres szájjal felháborodnak, hogy "miÉRt, a KŐműVes tALÁljA kI a SzaBáLYOKat?"
"Az a baj, hogy a konteó hívőket próbáljátok összemosni azokkal, akik megkérdőjeleznek bizonyos intézkedéseket."
Ha a témában nem szakértőként nyilvánítasz véleményt, ellenérvek dacára is erőlködve mellette, nincs mit összemosni, megtetted te magad.
"nem biztos, hogy minden döntés helyes, ami tőlük jön, és főleg nem biztos, hogy úgy kell kezelni ezt a vírust"
Lehet. De azt nem TE fogod tudni eldönteni, hogy helyes-e.
Hanem azoknál, akik szakemberei, több és jobb szintén szakember.
"Oké, nem orvos, de nyilván jobban ért a témához, mint te vagy én."
Ismétlem, több és jobb szakember.
Ő se nem jobb, se nem több.
Szóval be kéne fejezni az erőlködést.
Ha neked simán lételemed a fortyogás, akár van alapja és értelme, akár nincs, fortyogjál csak.
Csak attól még nem lesz igazad.
És főleg ne buzdíts másokat a saját alaptalan és jelen esetben közveszélyes hozzáállásod átvételére, mert az joggal büntetendő. Ez nem demokácia-ellenes.
Ha te úgy véled, kézigránáttal játszani veszélytelen, nem teszed, csak úgy gondolod, személyi problémád. De amint másokat erről meggyőzöl és nem csak te halhatsz bele, bűntett.
1. hozzászóló: nem így van Európában. Csak nálunk van így.
2 eset van Európában:
1. egész napos tilalom, kitételekkel, melyek között sok minden szerepel ami kell pl egyéni sporttevékenység, családi segítségnyújtás
2. azok az országok ahol később kezdődik a korlátozás (9, 10, 11, 12)
És ennyi. Más eset nincs.
#49:
nem értelek.
Szóval csak mi vagyunk hülyék, mert pont 8-tól van?
A 9, 10 stb, meg az egész napos, az jó. De a 8 óra, az butaság.
Mi van?
Csak én nem értem?
Aki most a 8 órán pattog, az az egész napos esetén mit csinálna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!