Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez fenyegetésnek minősül?

Ez fenyegetésnek minősül?

Figyelt kérdés
Van egy lány velem volt együtt közbe ki derült, hogy van barátja, mondtam neki, hogy el mondom a barátjának ezt mivel joga van az igazsághoz. Azt mondta ez fenyegetés és fel fog jelenteni. Meg hozzá tette, hogy meg veret a tesojaval. Természetesen üzenetek vannak erre nem én találom ki. Lesz ebből bajom?
2021. jan. 3. 11:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem rigó az a csaj véletlenül? Náluk szokás, hogy rögtön rád küldi a tesvíreket.
2021. jan. 3. 11:22
 12/14 A kérdező kommentje:
Én az idei évre zt kértem az ilyen helyzetek /emberek kerüljenek el😇
2021. jan. 3. 11:22
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem az 🙂 meg véletlenül se
2021. jan. 3. 11:23
 14/14 A kérdező kommentje:
Úgy derült, hogy írta, hogy az unoka testvére szülinapja van és, hogy vigyem el amikor ki szállt a kocsiból le esett, hogy nem az unoka testvére, mert a ház ahova ment az egy távoli ismerőse és ebből le szurtem, hogy a barátja
2021. jan. 3. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!