Valaki lefotózta az autómat, megteheti?
Mivel a covid miatt nem karácsonyozhatunk együtt így elmentem apukámhoz odaadni az ajándékait.
Nagy autóról van szó, rákellett állnom a járdára. 8 hónapos terhesen nem akartam több megállónyit sétálni.
Ugye tudni kell, hogy pesten az ingyen parkolás miatt nincs parkolóhely.
Direkt mondtam is apának hogy 5 percre jöjjön le mert lent kell maradnom a kocsival arra az esetre ha útban lennék.
Nem is kellett több jött egy pali és az orrom előtt fotózgatta a kocsimat - minden figyelmeztetés nélkül. Elnézést kértem tőle; de ő csak hajtogatta, hogy 40 centi ide meg oda.
Erre most mivel nem volt jobb, mondtam neki hogy akkor tapétázza ki a kocsim képével a lakását és legyen boldogabb karácsonya....
De egyébként megteheti ezt? Milyen következménye lehet?
1. Az biztos, hogy későn reagáltam sajnos. Ahogy írtam, teljesen édesapámra fókuszáltam.
2. Viszont magánszemélyt nem fotózgathatok csak úgy - ezt gondolom tudod. :) A fedélzetikamera úgyis felvette.
A közteres és parkolóőr egy erre felhatalmazott személy - ő megteheti.
De egyébként az ügy lezárva, így sikerült. Legközelebb jobban figyelek.
Nem a fotózás, hanem a helyzet... Estére mentem a munkahelyemre, ahol egy kis teherbejáró-félét használtunk parkolónak, egymás mellett pont elfért két autó. Igen ám, de egyik nappalos kollégát megüthette a szél, mert középen állt, járatta a motort és kényelmesen söprögette a havat a szélvédőjéről. Kint az utcán nem maradhattam, mert nagy volt a forgalom, hát a parkoló sor fedezékét kihasználva bementem az elejével a fele járdára, és ott álltam (nemtudommiütöttbele kollégám annyira elől állt, hogy ha ráállok az orrára, akkor meg a hátulja lóg a járdára). Jött három hobóféleség (az alkoholhoz csatolás nyilvánvaló volt), az egyik közölte velem, hogy lakik itt a a közelben egy kerekesszékes rokkant, és ha erre járna, ezen a sávon már nem férne el. 3 percig állna még itt az autó, amíg az úr ott befejezi a söprögetést és elmegy, és én addig is itt állok, ha pont most jönne a kerekesszékes úr, hát hátratolatok, mondtam én. Akkor nincs semmi baj, állapította meg a második. De!!! Van!!! mordult fel a harmadik. Egyszerűen ne álljon itt!!!
Hát ilyen ez a társadalom, vannak a normálisak meg vannak a normálitlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!