Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Valaki lefotózta az autómat,...

Valaki lefotózta az autómat, megteheti?

Figyelt kérdés

Mivel a covid miatt nem karácsonyozhatunk együtt így elmentem apukámhoz odaadni az ajándékait.

Nagy autóról van szó, rákellett állnom a járdára. 8 hónapos terhesen nem akartam több megállónyit sétálni.

Ugye tudni kell, hogy pesten az ingyen parkolás miatt nincs parkolóhely.

Direkt mondtam is apának hogy 5 percre jöjjön le mert lent kell maradnom a kocsival arra az esetre ha útban lennék.

Nem is kellett több jött egy pali és az orrom előtt fotózgatta a kocsimat - minden figyelmeztetés nélkül. Elnézést kértem tőle; de ő csak hajtogatta, hogy 40 centi ide meg oda.

Erre most mivel nem volt jobb, mondtam neki hogy akkor tapétázza ki a kocsim képével a lakását és legyen boldogabb karácsonya....

De egyébként megteheti ezt? Milyen következménye lehet?

2020. dec. 20. 18:22
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

1. Az biztos, hogy későn reagáltam sajnos. Ahogy írtam, teljesen édesapámra fókuszáltam.

2. Viszont magánszemélyt nem fotózgathatok csak úgy - ezt gondolom tudod. :) A fedélzetikamera úgyis felvette.

A közteres és parkolóőr egy erre felhatalmazott személy - ő megteheti.

De egyébként az ügy lezárva, így sikerült. Legközelebb jobban figyelek.

2020. dec. 21. 08:37
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem a fotózás, hanem a helyzet... Estére mentem a munkahelyemre, ahol egy kis teherbejáró-félét használtunk parkolónak, egymás mellett pont elfért két autó. Igen ám, de egyik nappalos kollégát megüthette a szél, mert középen állt, járatta a motort és kényelmesen söprögette a havat a szélvédőjéről. Kint az utcán nem maradhattam, mert nagy volt a forgalom, hát a parkoló sor fedezékét kihasználva bementem az elejével a fele járdára, és ott álltam (nemtudommiütöttbele kollégám annyira elől állt, hogy ha ráállok az orrára, akkor meg a hátulja lóg a járdára). Jött három hobóféleség (az alkoholhoz csatolás nyilvánvaló volt), az egyik közölte velem, hogy lakik itt a a közelben egy kerekesszékes rokkant, és ha erre járna, ezen a sávon már nem férne el. 3 percig állna még itt az autó, amíg az úr ott befejezi a söprögetést és elmegy, és én addig is itt állok, ha pont most jönne a kerekesszékes úr, hát hátratolatok, mondtam én. Akkor nincs semmi baj, állapította meg a második. De!!! Van!!! mordult fel a harmadik. Egyszerűen ne álljon itt!!!

Hát ilyen ez a társadalom, vannak a normálisak meg vannak a normálitlanok.

2020. dec. 21. 09:52
 33/39 A kérdező kommentje:
Hát igen, sajnos vannak ilyenek. Még ennyi idő után sem szoktam ehhez hozzá, a tegnapi ilyen szempontból is jó tanuló lecke volt. Ez van, nem lehet mit tenni :/
2020. dec. 21. 10:05
 34/39 anonim ***** válasza:
51%
A kérdés maga hagyján.. A válaszok alapján, amiket a kérdező kommentelt, azt mondom, kamu az egész kérdés.
2020. dec. 22. 23:17
 35/39 anonim ***** válasza:
36%
De van mit tenni, tartsd be a szabályokat végre
2020. dec. 23. 11:56
 36/39 A kérdező kommentje:
Ahogy gondoljátok.
2020. dec. 23. 13:35
 37/39 anonim ***** válasza:
Ugye mondtam, vannak ezek, meg vannak azok. :D
2020. dec. 23. 16:33
 38/39 A kérdező kommentje:
Valóban, itt van minden, de szórakoztató volt számomra :)
2020. dec. 23. 16:47
 39/39 anonim ***** válasza:
Számomra inkább elkeserítő, de hát kinek, mi :D
2020. dec. 24. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!