Valaki lefotózta az autómat, megteheti?
Mivel a covid miatt nem karácsonyozhatunk együtt így elmentem apukámhoz odaadni az ajándékait.
Nagy autóról van szó, rákellett állnom a járdára. 8 hónapos terhesen nem akartam több megállónyit sétálni.
Ugye tudni kell, hogy pesten az ingyen parkolás miatt nincs parkolóhely.
Direkt mondtam is apának hogy 5 percre jöjjön le mert lent kell maradnom a kocsival arra az esetre ha útban lennék.
Nem is kellett több jött egy pali és az orrom előtt fotózgatta a kocsimat - minden figyelmeztetés nélkül. Elnézést kértem tőle; de ő csak hajtogatta, hogy 40 centi ide meg oda.
Erre most mivel nem volt jobb, mondtam neki hogy akkor tapétázza ki a kocsim képével a lakását és legyen boldogabb karácsonya....
De egyébként megteheti ezt? Milyen következménye lehet?
"Nem vagy közszereplő"
Nem ártana elolvasni, hogy az AUTÓT fotózták körbe. :-)
"Nem ártana elolvasni, hogy az AUTÓT fotózták körbe. :-)"
Amin egyedi azonosítójel található. Bár most olvasom, hogy 2014 óta azt már korlátlanul lehet, ha ki vna kockázva az azonosító. Szívás :D
14
Ez legyen a legnagyobb boldogságotok az életben, hogy kikerült egy csoportba, és ott csámcsoghattok egy jót most 😅
Nem tartom magam bunkónak, mert elfért az autó mellett, a póráznélkül sétáltatott kutyusával együtt, aki közben rám ugrált miközben fotózott. Normál parkolási körülmények közt helyem is lett volna.
Emellett elnézést kértem, és mondtam neki hogy 2 perc és megyek is, csak átadom édesapám ajándékát. De valószínű az illető is ugyanolyan fontoskodó figyelemhiányos személy mint Te. Sajnállak :(
Mindenkinek köszönöm a választ! Legközelebb jobban figyelek, illetve gyorsabban reagálok :)
Kellemes Ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!