Az elnököt nem lehet felelősségre von ni ha továbbra is tömeges csalásokról pofázik, de eddig semmiféle bizonyítékot nem mutatott, amit mutatott azt a bíróság kiröhögte?
AZ elnök kész átadni a hatalmat, már el is indult a hivatalos hatalomátadási folyamat.
De ezzel együtt fújja a nótát: tömeges választási csalások történtek.
De bizonyítéka mindeddig egy szál se.
Eddig 28 (!!!!) ügyet indítottak el, ebből a mai napra mind a 28 elbukott a bíróságon.
Újabbak indítására már a trámplista jogászcsapat se lát esélyt, ellőtték a muníciót saját bevallásuk szerint is.
Ezért nem lehet őt felelősségre vonni?
Ha csalás volt : bizonyítsa.
Ha nem tudja: kussoljon.
Nem így kéne működnie?
"Ha csalás volt : bizonyítsa.
Ha nem tudja: kussoljon."
Akkor ugye ti is befejezitek ezt az Orbán elcsalta dolgot?
Mit csalt el a Zorbán?
(mit nem...)
Másik: ennek MI A KÉKERES LÓF****SZ köze van a kérdésemhez?
". Kicsit se ordít belőletek a kettős mérce."
DE ennek még MINDIG a világon semmi köze ahhoz amit én kérdeztem.
Kérdező, gyengébbek kedvéért nem így teszünk fel kérdést.
Nem jogos a felháborodásod mert nem írtad bele a kérdésedbe hogy te az amerikai elnökválasztásról kérdeztél. Mégis mit vársz? Hogy ezek a szerencsétlenek majd értik? te sem vagy a legélesebb kés a fiókban.
"mert nem írtad bele a kérdésedbe hogy te az amerikai elnökválasztásról "
nem, én az ugandai elnökválasztásról kérdeztem.... ott is most volt a nyáron, ott is elnök van.
Bammeg mégis ha elnökválasztás akkor mi más lehetne mint az amerikai??
Nem totál nyilvánvaló?
7+
Ja persze!!! Mi az a jarvany? :D
semmit, valóban. esetleg még azt hogy "visszatérek" mint a terminator (mondta trámpli) meg azt hogy a vírus egy kamu/nem kamu hanem elszabadult biológiai csodafegyver.....
Ja és a pizzagate szálai sem lettek még feltárva!! lehet még gyereket rendelni pizzériában? ezt se feledjük el...
Trump egyelőre felülvizsgálati kérelmeket nyújtott be, amihez joga van, és ezek el is buktak mind, mert alaptalanok voltak. A jogi utat még járhatja tovább.
Nem tudom, hogy ha elbukja mindet, és továbbra is ezt mondja, akkor az egyes államok perelhetnék-e rágalmazásért. Lehetséges, de valószínűleg nem fognak ezzel foglalkozni, mert méltatlan lenne erre a figurára több időt pazarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!