Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nekem dolgozóként nincs jogom...

Nekem dolgozóként nincs jogom megkérdezni hogy egy vezető beosztásút végül kirúgtak vagy nem?

Figyelt kérdés

Most nem részletezem milyen körülmények közt de egy vezető beosztásút (amolyan kisfőnököt) kirúgták. Ill kiderült mégsem mert állítólag formai hibák voltak a felmondásban így az semmis lett. Aztán kiderült mégis kirúgták, majd kiderült visszavették. Szóval pofáznak mindent összevissza. Még annyi eszük sincs, hogy egyeztessék egymással mit kamuznak egymásnak ellentmondó kamuk vannak akár 1 napon belül is.

Rákérdeztem most akkor kirúgták vagy nem?

Rámförmedtek hogy nincs közöm hozzá.

Oké nincs közöm,de azért sima dolgozóként nem kérdezhetek arra rá hogy az én közvetlen felettesem (kisfőnök ) most akkor állásban van-e vagy nincs?

Kicsit vicces mert a minap még itt volt és utasításokat is adott miközben állítólag már 1 hete elvették tőle az utasítási jogkört. De erről nem szóltak nekünk így úgy hajtottuk végre amit mondott hogy igazából joga se volt már ott rendelkezni.

Ezért kérdezem!

2020. júl. 23. 15:14
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Borzasztóan szánalmas vagy, Balázska.
2020. aug. 2. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!