Kérem, megteheti ezt egy, vezető biztonsági őr? Hogy üvöltözik a vásárlókkal? Panasz szerettem volna tenni ellene, mondta ez a majom képű, azt tehet de, nem itt.
Most akkor őr vagy, vagy vásárló?
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1034..
Panasz: Vagyonőri kamara, az üzlet tulajdonosi cége, vagyonőrcég.
A NAV igen szereti ezt a foglalkoztatási ágazatot (bár ők nem a viselkedésükkel, formaruhájukkal foglalkoznak; viszont vélhető, hogy ilyen titkolózás esetén a munkaszerződéseik, adózásuk sem kifogástalan); de bejelentés tehető a kormányhivatalnál is (munkaügyi felügyelettel is foglalkozó osztályaik, főosztályaik vannak), illetve a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamaránál is.
A titkos társaság nem éppen a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól szóló 2005. évi CXXXIII. törvény előírásainak megfelelő.
Ugyanis, az, így rendelkezik:
„vagyonőrzési feladatokat ellátó személy (a továbbiakban: vagyonőr) formaruhát visel, amelyen fel kell tüntetni annak a vállalkozásnak a nevét vagy engedélyezett rövidített nevét, amellyel munkaviszonyban áll, továbbá a vagyonőr nevét és a vagyonőr megjelölést. Ha a vagyonőr egyéni vállalkozó vagy egyéni cég, és alvállalkozóként teljesít szolgálatot, a saját formaruháját vagy annak a vállalkozásnak a formaruháját is viselheti, amellyel a feladat ellátására megbízási szerződést kötött.”
Úgy tudom, hogy ilyen hiányosság miatt bírságolják is őket.
Az üzlet vásárlói könyvébe kell beírni.
Vagy szólsz az üzletvezetőnek
Miért kiabál a vásárlókkal?
Azért nincs és nem is lesz változás, mert a W-ben komoly ex-sittesek és komoly ex-rendőrök a security vezetői.
Nem vicc!
Én is gyakran járok oda, de velem még soha nem üvöltözött senki.
Szerintem ok nélkül biztosan veled sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!