Miért illegális a marihuána?
#42 Hagyd már abba az ostobaságot! Bármennyire is fájdalmas számodra, tudomásul kell venned hogy a kábítószer illegális és az is marad. Az alkohol nem illegális és nem is lehet azzá tenni - megpróbálták, nem sikerült.
Semmi nem indokolja hogy egy rossz dolgot legálissá tegyünk, az sem, ha van már másik rossz dolog ami legális. Az éppen ellenkezőleg hat, még inkább azt mutatja, hogy felesleges is ezen gondolkodni, egy újabb rossztól csak még rosszabb lenne a helyzet.
És ne gyere a következő baromsággal, hogy akkor kevesebb lenne az alkoholista - mert nem lenne. Ráadásul totál mindegy az áldozatnak hogy egy részed vagy egy bekábult narkós ölte meg mert nem tudott magáról, mindegy a családnak hogy melyikre költi el a pénzét kaja helyett, ahogy az egészségügyben is egyformán terhelést és kiadást okoz mindkettőnek e kezelése, a függőség.
Olyan vagy mint aki szerint mivel a rák éppen olyan rossz és halálos, mint a lepra, akkor legyen leprás IS az illető a rák mellé, ahelyett hogy próbálnád csökkenteni a rák hatását és nem hagyni hogy könnyedén megfertőződhessen még leprával IS.
#45 Nem tesz különbséget.
Azt írta le, hogy csak azért nevezte alkoholistának a drogos azt akivel vitázott, mert hogy vitázott vele és ennek semmi köze ahhoz, hogy valóban alkoholista lenne.
43-as te tényleg egy igazi korlátolt agyú vagy. Attól mert x éve nem ittál alkoholt, de előtte rendszeresen fogyasztottál, ugyan úgy alkoholista maradsz. Sőt, ha kávézol és dohányzol, akkor pedig droghasználó. Mert azok is azok, de nem baj. Attól mert valami legális, attól még ugyan úgy drog. :D
46-os nem azért alkoholistáztam le, mert vitázott velem. De tudod, aki rendszeresen alkoholt fogyaszt vagy fogyasztott, az ugyan úgy alkoholista marad. Semmivel sem különb, mint az, aki más drogot fogyasztott. Meg olyan dologról biztos dolgokat állítani, amit ki sem próbált, az nem kicsit vicces. Az pont olyan, mint aki a szexről beszél, de életében nem dugott, meg egy nőt sem. :D Mennyire hiteles?
#47 Nem figyelsz, látszik, mert mindkettőt én írtam, spec én sem alkoholista nem voltam soha sem alkoholmentes életet nem élek. Szeretem néha ha van egy pohár jó bor, alkalmanként finom pezsgő vagy egy pohár likőr. A sört nm kedvelem, nekem keserű az íze, a párom kitűnő pálinkát főz, de az nekem túl erős. Soha nem ittam naponta alkoholt, sem rendszeresen, nem is vágytam rá. Veled ellentétben pontosan tudom milyen egy alkoholista, mert anyám az.
Gondolom szereted ezt hinni, ami a szokásos szöveg, hogy aki naponta iszik alkoholt az máris alkoholista lett, miközben nagyon nem mindegy hogy mit és mennyit iszik vele. A sört akik szeretik többségében nem az alkohol tartalma miatt isszák - hiszen a legtöbb sörben alig van. Ahhoz hogy hatása is legyen legalább 1 litert meg kell innia egy kezdőnek is, aki meg gyakran iszik annak 2-2,5 liternyi kell. Aki naponta megiszik egy pohár sört annak semmiféle alkohol okozta hatása nem lesz. Pontosan a csökkentett alkohol tartalmú és alkohol mentes sörök hatalmas kereslete mutatja meg, hogy a sörnek az ÍZE az amit az emberek keresnek.
Te iszol naponta kávét, tejet vagy eszel naponta kenyeret? Akkor te is függő vagy?
Amúgy de, kipróbáltam a drogot - bár nem saját döntésemből, hanem műtét alatt, nem is egy alkalommal. Még soha olyan kiszolgáltatott nem voltam, mint a drog hatása alatt. Tényleg nagyon vicces volt ahogy éppen vágott felfelé az orvos - de éppen így bármit, bárki megtehetett volna velem, azt is viccesnek találtam volna. Nem voltam ura sem a cselekedeteimnek, sem a szavaimnak, még a gondolataimat sem én irányítottam. Soha nem akarnám önként átélni ezt az állapotot. A gyenge emberek fordulnak a droghoz és kenik a használatát másokra vagy keresnek felmentést maguknak, mondván van más rossz is akkor miért ne lehetne ezt is csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!