Miért illegális a marihuána?
" MINDEN drogot legalizálni kellene. A férgese elhullik, és utána sokkal szebb lesz a világ."
Ha egy bedrogozott ember csak és kizárólag saját magára jelenthetne veszélyt, még talán realitása is lehetne a dolognak. De a valóság nem ilyen egyszerű.
#19 nehéz lenne betépve lennem, 10 hónapig szerintem nem hat egy füves cigi sem, akármilyen jó cucc.
Azóta viszont nem kínáltak meg, forrást keresni sajnos pedig lusta vagyok, amúgy is előtte valami vaporizer kéne, mert a cigi füsttől köhögök, mivel nem cigizem, nem vagyok hozzászokva.
Ha nem kell drog, akkor ne vedeld a piát, már így is túl sokat ittál! De a legjobb, ha csokit sem eszel, sőt semmi finomat. A szexet is zárd ki az életedből, és hagyd a hanyatló nyugat ópiumának ;)
Ugye a cigit is letetted?
"mikor is volt az utolsó piás által okozott baleset az utakon itthon? Tegnap volt valami új csattanásról hír"
Ez hogy jön ide?
" drogokról volt szó, amik veszélyt jelentenek a környezetükre"
Arról volt szó, hogy miért nem legalizálnak minden kábítószert. Értelmezd is, amit olvasol!
#26 Tökéletes a példád arra, miért NEM kell megengedni még egy olyan szert ami kábulatot okozhat - ráadásul kizárólag csak a kábulat okozására való.
Éppen elég bajt okoz az alkohol, a dohányzás, nem kell még ezen felül újabb is.
És ne gyere a mesével, hogy ha engednék a drogokat, akkor onnantól kevesebb lenne az alkohol okozta baleset vagy kár, mert tökéletesen bizonyítja az összes olyan ország statisztikája hogy ez nem igaz, ahol legális lett a drog vagy csak megtűrt akár. A drog legalizálásával több lesz a baj, a baleset és nem kevesebb!
#28 Na muti erről a statisztikákat! Én pont az ellentétét olvastam, amellett, hogy a szervezett bűnözés bevételeinek csökkenését is kimutatták.
Egyébként a marihuána inkább lelassítja az embert, bealtatja, ellazítja. Az ezzel kapcsolatos viccek és arról szólnak hogy a betépett ember 10-el megy az autóval, amit 200-nak érzékel, és vihog.
Viszont az alkohol sok emberből kihozza az állatot, agresszív lesz, és sok van, aki száguldozni kezd kocsival például. Ha ezeknek a fele is az alkohol helyett inkább marihuánát szívnak akkor már azzal is nagy haszon lenne.
Itt se írnak rosszakat [link]
Amúgy meg teljesen mindegy hogy tiltva van, úgyis megveszi és használja aki akarja. A legalizàlással, a szervezett bűnözésnek lehetne oda vágni. Igaz ez utóbbiban nagyon benne van a belügyminiszterünk keze, szóval neki tényleg nem érdeke a legalizálás.
#29 Mindig ez a hülye szöveg "A legalizàlással, a szervezett bűnözésnek lehetne oda vágni. " Nem igaz. A dohány és az alkohol mindig is legális volt, mégis mindig létezett az illegális alkohol kiméréstől, főzésen át a csempészésig, ahogy a dohánytermékek csempészete, illegális forgalma sem szűnt meg.
Ez egy mese, hogy na majd a szervezett bűnözésnek rossz lesz - de mindig lesz olyan aki a legális kereteken kívül akar belőle pénzt csinálni. Rosszabb minőséggel, ellenőrzés alól kibújva vagy adót elkerülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!