A marihuána miért illegális?
nem tudom, miért illegális, de az biztos, hogy annál ezerszer károsabb és rosszabb dolog legális...
15:32-es
a fure nem lehet fizikailag raszokni csak szellemileg es ugyis eleg nehez... alkoholra 10x konyebb raszokni raadasul sokkal tobb alkohol fuggo van mint marihuana fuggo.
en pl sosem ogyasztok alkoholt max 1-2 sort neha de ennyi... inkabb bevagxyok allva h miert?
1: ha sok alkoholt iszok berugok elmegyek pisilni es maris jozan vagyok.
2: ha alkoholt iszok bek.rvulok mint a lanyok/nok kb 95%-a ami nem tul jo...
3: SWED ppl SWEd ;)
A füves kérdéseknél elolvasva válaszokat, úgy látom illik egy alapvető dolgot tisztázni:
Fizikai rászokás nincs!
Fizikai függőség van, ami azt jelenti, hogy akár életveszélyes fizikai tünetek jelentkezhetnek, ha hirtelen abbahagyod az anyagozást (lásd heroin, morfium)
Az, hogy másnap fizikailag szarul vagy, abból ered, hogy mérgezést kaptál. Egyébként ahhoz, hogy rendesen beállj egy anyagtól (Bármelyiktől), az kell, hogy az orvosilag ajánlottnál - egyre fokozódó mértékben - nagyobb adagot juttass a szervezetdbe (Egy idő után akár az un. halálos adag többszörösét.)
Az alkohol a tipikus példája ennek, ugyanis, ha másnap fizikailag szarul vagy, az azt jelenti, hogy a szervezeted által elbírtnál nagyobb mennyiséget fogyasztottál.
A rászokás az, amikor hiányzik, de ilyenkor nem a szervezetdnek van szüksége az anyagra, hanem az agyadnak a megváltozott érzésre/hangulatra (azért nem jó érzéstírtam, mert az anyag nem mindig úgy jön be ahogy szeretnéd, mégis hiányozhat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!