Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért illegális a marihuána?

Miért illegális a marihuána?

Figyelt kérdés
Sehol nem látom, hogy miért illegális. Mi ennek a konkrét oka? Az alkohol miért legális akkor?

2020. jún. 19. 21:49
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
16%
Lol, aki füvezik az pont ezáltal drogozik.
2020. jún. 25. 23:32
 32/60 A kérdező kommentje:
Ráadásul az alkoholtól undorítóan viselkedsz, büdös vagy, hanysz, osszehugyozol mindent (legfőképp csövesek) és világodat nem tudod. Banthatsz másokat (kire hogy hat), rettentően karos stb.Ellentétben a fűvel. A marihuána bizonyítottan öli a rakos sejteket, orvosilag is egyre tobbhelyen alkalmazzak. Ettől nem hanysz nem vagy budos. Kicsit boldogabb leszel, kicsit belassulsz aztán alszol egy kva nagyot. Nem leszel tole agresszív. Nem okozol balesetet mert ha szivtal utána nem ülsz autoba. Eszel sokat és ennyi. Ezért tettem fel a kérdésem. Mert én nem nevezném drognak. Az alkoholt már igen. Tudod milyen egy alkoholista társaságában felnőni? Nem? Mert én igen! És undorító!! Családokat tesz tönkre, életeket! Nem mondom hogy legalizálják a drogokat. Mert ne! Az is undorító. De ez szerintem egyaltalan nem minősül annak. Alkoholtól ihatsz annyit hogy vilagodat nem tudod. Futol mindig képben leszel. Csak lassú a felfogás stb. Alkoholmergezesben meghalhatsz. Funel nincs ilyen. Nincs elvonási tüneted hiába mondja bárki is. Nem torsz zuzol, nem kattogsz, nem szivod nap mint nap, nem vagy másnapos.. Ha a fu legális lenne sokkal kevesebb diler lenne. Mert vannak akik csak fűvel foglalkoznak. Snoop dog évek óta szív és köszöni szépen jól van. Akkor mondj valamiről véleményt ha probaltad már. Másokat meg ne nézz le. O fuvezik te inkább iszol... senkit nem érdekel. Üdv egy büdös narkos, aki ivott már akoholt és azóta is gyuloli.
2020. jún. 25. 23:36
 33/60 anonim ***** válasza:
14%
Nyugodj már le, teljesen elvitte az eszedet a fű.
2020. jún. 25. 23:38
 34/60 A kérdező kommentje:
Te gyökér vagy 😂 én Meg mindig normálisan irok nem ugy mint egyesek. Büdös alkoholista.....
2020. jún. 25. 23:44
 35/60 anonim ***** válasza:
18%

:D Ez aztán megint egy hatalmas beszólás volt, de látom hallucinálsz is már. Ki beszélt itt arról, hogy én iszok-e alkoholt.

Az alkohol is drog, a fű is drog, szevasz tavasz, pattogj rajta tovább.

2020. jún. 25. 23:58
 36/60 A kérdező kommentje:
Én meg annyit kérdeztem hogy miért illegális, nem azt hogy drog e vagy sem ;)
2020. jún. 26. 00:02
 37/60 anonim ***** válasza:
31%

Akkor a 2 bites felfogásoddal úgy néz ki nem sikerült felfogni a lényeget arról már nem tehetek.

Röviden gyógyászati értelemben a tea, a kv, sőt még az energiaital és a kóla is drognak minősül, csak épp a drogok között is van különbség, és mielőtt az alkoholt szajkózod, azt is olvasd vissza, más is leírta, annak van régre visszanyúló kultúrája, és jótékony hatása is ésszel fogyasztva. És bármilyen hihetetlen, minden alkoholistára jut 100 másik ember aki képes ésszel fogyasztani.

És a végső pont: Attól, hogy egy drog engedélyezve van, az nem azt jelenti, hogy még egyet kell. Ennyi.

2020. jún. 26. 00:14
 38/60 anonim válasza:
6%

Nem értem ezt az egészet.

Minek ennyit vitázni?

Valaki használja, valaki nem.

Ennyire egyszerű.

2020. jún. 27. 10:47
 39/60 A kérdező kommentje:
Én nem szándékoztam vitázni. Egy egyszerű kérdést tettem fel, erre egyesek már büdös narkósozták a masikat..
2020. jún. 27. 10:59
 40/60 anonim ***** válasza:
65%
Na a sok okos alkesz, akik életükben nem szívtak füvet. Osztani próbálják az észt. Persze semmi nem maradt a tömény alkohol után. Nektek nem is kell füvet szívnotok, mert agyalágyultabbak vagytok, mint aki évek óta napi 5-6 szál cigit elszív. Használtam mind a kettőt évekig. Az alkoholtól napokig rosszul voltam, aludni egy alkohol gőzös éjszaka után nem tudtam. Szakadt rólam a víz az éjszaka közepén. Folyamatosan innom kellett vizet, hogy ne legyek dehidratált és másnap ne szakadjon szét a fejem. A fűtől ilyen problémáim nem voltak. Nem azt mondom, hogy jobb, ha azt fogyasztanak az emberek. De nem rosszabb, mint az alkohol.
2020. júl. 16. 16:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!