Ha apám azzal szórakozik, hogy egyik ismerősével feltöri az anyám humon és az én profilomat mit tudnánk ez ügyben tenni ellene?
Kérdező, 2# vok, még mindig nem értem azt a szót a kérdésedben, de nem fogod tudni feljelenteni, a rendőrség tojik az ilyenre, ex rendőrként mondom.
Nem tud senki csak úgy feltörni semmit, nem elég okosak hozzá, ha igen, akkor 1millió3százezres fizetésért dolgoznának egy multinak alapbérbe.
Változtass az emailcímeden jelszót, az emailcímeden nézd meg hogy nincs-e hozzátársítva másik emailcímhez, nincs-e biztonsági emailcím megadva, amin át lelopja az emailed adatait, anyádéval tedd ugyan ezt, majd a facebookon nyomj rá, hogy kijelentkezés mindenhonnan, majd új jelszó, 2 faktoros hitelesítéssel, hogy csak SMS-kóddal tudj belépni a facebookodba, lehet még próbálkozni fog pár hétig, utána megunja és már a 2 faktoros hitelesítés sem kell majd. Nagyon fontos az emailedet átvizsgálni, jelszót változtatni, majd facen amit írtam, ennyi a megoldás. Jöhetnek a zöld pontok, nyomj a második válaszomra is, mert más kérdéseknél lepontoznak néha, kell az egyensúly :D
23/F
Mindenhol jelszócsere és a kétlépcsős azonosításokat állítsátok be. A "feltörés" meg jellemzően valami felhasználói hiányosságra vezethető vissza, pl. jelszó megszerzése.
A Firefox is kistálcán nyújtja át a mentett jelszavakat. A világ vezető tech cégeinek rendszereit nem fogja pár unatkozó szeszkazán "feltörni".
23 F jot irt.
Tenyleg ezt kell csinalni.
Azzal kiegeszitenem. Hogy mirol leptek be? Mobil/tablet/laptop? Mindegyiken, amihez valaha hozzanyulhatott egy ujjal is azokat nezesd at valami hozzarertovel nincs-e rajta jelszomegjegyzo program.
Mar nem tudom a nevuket, de kis kemprogramoknak nevezik:-).
Amugy még jobb. Ha regi profiljaid atnezed. Lepucolod (ne tegy ki kepet ami kinos stb.). Es parhuzamosan csinalsz egy teljesen ujat. Ahol ahogy letrehozod még mielott profilkepet toltenel fol. Tiltsd le. Olyan ismerosoket vegyel fol az uj profilhoz, akik valoban az ismeroseid. Foloslegesen ovis tarsak huszadrangu munkatarsakat ne. Egyszer engem bejelolt kamuprpofillal egy exudvarlom. En hulye visszajeloltem es kesobb jottem ra az o. Pedig mar elotte letiltottam zaklatas miatt. :-/
A regi profilod meg majd kicsit kesobb szuntesd meg. Igy nem igazan tud a nyomdra akadni.
15: E-mail-en is be lehet jelenteni 1,5 perc alatt, kedves ex-rendőr. Remekül meg szokták tudni írni az alapján a jegyzőkönyvet és a határozatot, sőt a nyomozás elrendeléséhez is elég, nincs szükség sem személyes megjelenésre, sem tollbamondásra egy lassú tempóban író rendőrnek.
A Kérdezőnek van annyi világismerete, hogy elsőre eszébe fog jutni, hogy megadjon minden releváns adatot, még visszakérdezésre sem lesz szükség.
Micsoda rendőr!
Az áldozatokat megbünteti, megalázza, a bűnözőket futni hagyja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!