Szerintetek normális ha apám néha a fenekemre csap? :D
Figyelt kérdés
Nincs jó fenekem, de egyetlen szem lánya vagyok és nagyon szeret és félt. Amúgy jó kapcsolatom van vele és ez nem is zavar hogy ezt csinálja, csak kicsit fura:D Lányok, apukátok nektek is szokta ezt csinálni? (és utána csak nevet)2020. jan. 4. 19:08
1/43 anonim válasza:
Persze. Csak az lenne fura, ha meg is akarna dugni.
2/43 anonim válasza:
Olyan 10 év felett már fura számomra.
3/43 A kérdező kommentje:
Jajj emberek, semmi ilyen szándéka nincs, viccből csinálja és nem nagyot csap hanem csak kicsit. A múltkor is mondta hogy az óráját a fürdőbe hagyta, viszont tudta hogy én fürdök es igy esze ágában sem volt bemenni a fürdőbe
2020. jan. 4. 19:12
4/43 szántóvető válasza:
ha még nem töltötted be a negyvenet akkor nincs vele gond.milyen gyakorisággal csinálja?
5/43 A kérdező kommentje:
Egy hónapban egyszer max kétszer
2020. jan. 4. 19:14
6/43 anonim válasza:
Te magad írod h viccből csinálja, akkor mi értelme a kérdés kiírásának?:D te normálisnak tartod, neked nem gond, értitek egymás humorát, ennyi a lényeg
8/43 A kérdező kommentje:
#6 Te is értelmes ember lehetsz:D Kivancsi vagyok masok véleményére
2020. jan. 4. 19:20
9/43 anonim válasza:
6-os vagyok, most mi a bajod van? Tök normálisan leírtam szerintem..
10/43 anonim válasza:
Apád tudja, hogy csak a fiúkon jár az eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!