Apám nem normális! Elegem van! Mit tegyek?
A vagdosás nem fog segíteni semmit,és lehet hogy még súlyosabban is árthatsz magadnak.
Kollégium esetleg?Nem tudom vannak e olyan kolik ahol hétvégén is lehet lenni de meg lehetne nézni.
Hány éve vagy pontosan?Nincs más rokonod akihez esetleg mehetnél?
Ezt kellett volna tenni, mint az utolsó.
Engem sajnos tönkretettek de te ne hagyd magad. Sovány vigasz, de legalább nem bánt. Engem úgy megvert apám, hogy beszakadt a szám, illetve eltört az orrom. Tiszta vér voltam, illetve a szobám is. Aztán anyám azt tudta csinálni, hogy megérdemelted, meg még engem készítettek ki, hogy menj csak, úgysem hiszi el senki.
Ne ámítsd magad, nem fogja otthagyni, főleg, hogy nem is ennyire súlyos a helyzet.
Neked kell meglépni, amint lehet! Ezzel kellj, ezzel feküdj le és tegyél meg mindent a cél érdekében!
Nem segít semmit. Én is elgondolkoztam, hogy kiugrpk valahonnan, illteve bevettem két doboz gyógyszert. Csak a gyomromat csesztem szét vele, én voltam rosszul, nem ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!