Apám nem normális! Elegem van! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Apukám minden hétvégén részegre issza magát, nem normális, anyukám folyton azt mondja hogy majd elválnak de soha nem fogja megtenni. Már 2 éve minden héten ugyanezt mondja. Apám persze hétköznap úgy viselkedik mintha semmi nem történt volna, anyukám nem szól hozzá oszt' ennyi. Hétvégen minden kezdődik elölről, és ez már kb. 6 éve. Teljesen ki vagyok idegileg, minden hétvégén éjjel ordítozás megy, már jobban várom a hétfőt mint a hétvégét. Anyukámnak mindig mondom hogy váljanak el, de nem teszi meg. A testvérem is kivan, és ezt már nem bírjuk. Már azon is elgondolkoztam hogy vagdosom magam mert annyira idegbeteg vagyok. Ez nem normális.2018. febr. 2. 22:30
11/13 kovpet válasza:
Ha 13 vagy, akkor most váltasz majd iskolát. Nem tudsz olyanba menni, amihez kollégium is van? Akkor nem kellene otthon lenned, csak keveset.
12/13 anonim válasza:
Nem most váltok iskolát, csak szeptemberben megyek 8-ba sajna
13/13 anonim válasza:
Ja amúgy a kérdező vagyok, csak 2 oldalam van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!