Szerintetek normális ha apám néha a fenekemre csap? :D
32 éves vagyok és nekem is nagyon sokáig odalegyintett viccből a fenekemre. Nálunk ez régről maradt meg, játékból.
Amikor lett vőlegényem és többet voltunk látogatóban, akkor leszokott róla mert anyám rászólt. Néha még hiányzik ez a fura de vicces kis szokás.
Értem, hogy a kérdező miért kíváncsi mások véleményére. Az apám elment volna értem a világ végére, mindenben mellettem állt, mégha hülyeséget csináltam, akkor is. Nem volt egy puszilkodós, ölelgetős típus, de néha bizony nevetve rápaskolt a fenekemre gyerekként. Amikor már saját gyerekem lett, ő is rájött, hogy felnőttként ez már nem apai szeretetből jövő hülyéskedés MÁS szemében, abba is hagyta, mondani sem kellett. Annyira szerettem őt.:( Sajnos már nincs közöttünk.
Anyu dettó. Nem hinném, hogy perverz gondolatok vezérelték volna őket. Sőt, kizárt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!