Ha apám azzal szórakozik, hogy egyik ismerősével feltöri az anyám humon és az én profilomat mit tudnánk ez ügyben tenni ellene?
Figyelt kérdés
Nem ez az első alkalom, hogy már ezt csinálja és kezd már elegem lenni. A mai napon is (2020.05.19) is feltörte és letiltatta a facebook profilomat.2020. máj. 19. 19:34
3/24 anonim válasza:
Küldd ki kapálni, ha ennyire ráer.
4/24 anonim válasza:
Küld át apád telefonszámát privátban! Azonnal ajánlok neki állást a cégnél!
Ő informatikus?
6/24 A kérdező kommentje:
kedves ötödik. A válásköltözés már rég megvolt. De szerintem amint visszaállították a profilom utánanézek és feljelentem. Elegem van
2020. máj. 19. 19:50
7/24 A kérdező kommentje:
Második. Látom megragadtad a kérdés lényegét. Gratulálok. (Hugom akar lenni csak elírtam)
2020. máj. 19. 19:51
8/24 A kérdező kommentje:
Harmadik. Hál istennek nem lakunk vele együtt már jó régen.
2020. máj. 19. 19:51
9/24 A kérdező kommentje:
Kedves negyedik. A te figyelmedbe egy olvasószemüveget ajánlok de ne félj segítek. A te kedvedért leírom újra lassan ("egyik ismerősével"). Köszönöm a választ a kérdésemre :D
2020. máj. 19. 19:53
10/24 anonim válasza:
Akkor a CIA ügynök - informatikus ismerősének a számát kérd el!
Tényleg adok neki melót!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!