Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek nem sért személyi,...

Szerintetek nem sért személyi, szabadság jogokat, hogy kötelezik a maszk viselését? Mint az araboknál a csador viselése.

Figyelt kérdés

2020. máj. 3. 17:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
39%
Micimackó, ez nem egy ebola, kb egy influenza szintjén van mortalitásban. A kezdetektől fogva leszarom a maradj otthont és az összes látszatintézkedést érdekes módon mégsem fertőződtem meg, pedig Budapesten tömegközlekedek elég sokat. Nem értem a hipochondriádat, a világon, de Magyarországon is vannak ennél ezerszer nagyobb, égetőbb problémák, de azokra mindenki szarik, és mindenki retteg egy náthától. Nonszensz
2020. máj. 3. 19:47
 22/27 Micimacko67 ***** válasza:
0%

Tavol alljon tolem a hipochondria...

Csupan arra probaltam ravilagitani, hogy ha az allam hoz egy jogszabalyt, akkor ennek betartasa nem kepezheti vitatargyat...

Lehet ellene tiltakozni, de ettol fuggetlenul be kell tartani...

2020. máj. 3. 19:55
 23/27 anonim ***** válasza:
20%
Ha az állam olyan szabályt hoz, hogy állatokkal kell szexelni, akkor állatokkal fogsz szexelni?
2020. máj. 3. 19:57
 24/27 A kérdező kommentje:

Az valóban kellemetlen lehet, remélem nálunk a gyárban továbbra sem kell hordani, de ha kellene és nekünk sem adnának megint elgurulna a gyógyszer az biztos.

Meg köszönöm, hogy elgondolkodtatott a kötelességekről, olyan ez mint, hogy a hét bűnről beszélnek mindig, pedig az ellentétükről kellene a hét erényről.

2020. máj. 3. 20:00
 25/27 A kérdező kommentje:
Ha ilyen fajtalanságig jutna a kormány viktor megmutathatja, hogyan kell csinálni :D
2020. máj. 3. 20:16
 26/27 A kérdező kommentje:

Részemről lezártnak tekinthetjük a "vitát"

A szekrény áttúrása közben még a Metallicás kendőmet is megtaláltam, azt se tudtam hogy még megvan, legyen mindenki boldog mint én :)

Köszönöm a mellettem, meg ellenem érvelőknek a hozzászólásait.

Mindenesetre tényleg hozhatnák az anyagi vonzatú rendeleteket fizetés utánra is.

2020. máj. 3. 20:31
 27/27 Koplárovics Béci ***** válasza:
70%

"Koplárovics Béla, értem mire gondolsz, bár a te hasonlatod sem a legjobb, mondjuk inkább azt, hogy ruhát is kötelező viselni az utcán, még sem adják ingyen, hogy jobb példát írjak, de a ruha mennyiségileg biztosítva van, a maszkok java viszont egyszer használatos, elfogytak a múltkorában is. "

Használhatsz sálat vagy kendőt is, azok ráadásul moshatóak. Illetve elég szép számmal lehet mostmár venni textilmaszkot, ami szintén mosható.

2020. máj. 4. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!