Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek nem sért személyi,...

Szerintetek nem sért személyi, szabadság jogokat, hogy kötelezik a maszk viselését? Mint az araboknál a csador viselése.

Figyelt kérdés

2020. máj. 3. 17:43
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
70%
Nem, mint ahogy az sem hogy nem ölhetsz embert. Oké, extrém a példa, de csak hogy értsd, a személyi jogok mindig is csak és kizárólag a törvényadta keretek között voltak érvényesek.
2020. máj. 3. 17:45
 2/27 A kérdező kommentje:
Csak annyi a különbség, hogy annak, hogy ne öljek embert nincs anyagi vonzata az irányomban képes vagyok teljesíteni az elvártakat. De maszkot nem osztottak az embereknek a rendelkezéssel egyidejűleg.
2020. máj. 3. 17:52
 3/27 anonim ***** válasza:
22%

Szokj hozzá,később kesztyű is kötelező lehet,meg lábzsák.

40 fokos melegben is kötelességed lesz maszkban lenni és már a rendőrök értesítve vannak hogy büntessenek maszk nélkül, kellenek az adó bevételek.

Meg a Fideszesek földjeire az idény munkások amit a korona hisztis politikájukból termelnek ki

2020. máj. 3. 17:53
 4/27 Koplárovics Béci ***** válasza:
24%

"De maszkot nem osztottak az embereknek a rendelkezéssel egyidejűleg."

Autót sem osztogatnak azért, mert fizetős egyes utak használata. Buszjegyet sem osztogatnak azért, mert fizetős a tömegközlekedés. Utat sem építenek csak azért, mert fizetsz "gépjárműadót"...

2020. máj. 3. 17:59
 5/27 anonim ***** válasza:
38%
Ennek a kifogásnak akkor lenne alapja, ha kötelező lenne igénybe venned olyan szolgáltatásokat, ahol kötelező a maszk.
2020. máj. 3. 18:04
 6/27 anonim ***** válasza:
0%

Így van, ha élelemhez akarsz jutni akkor jobb ha felveszed a maszkot.

Az oltás is kötelező lesz évente.

2020. máj. 3. 18:05
 7/27 A kérdező kommentje:
Koplárovics Béla, értem mire gondolsz, bár a te hasonlatod sem a legjobb, mondjuk inkább azt, hogy ruhát is kötelező viselni az utcán, még sem adják ingyen, hogy jobb példát írjak, de a ruha mennyiségileg biztosítva van, a maszkok java viszont egyszer használatos, elfogytak a múltkorában is. Tudom ki kell fordítani mint a gatyát.
2020. máj. 3. 18:09
 8/27 anonim ***** válasza:
66%
Egyébként szerintem os. Sőt a saját egészséghez való jogom is sérül, mind a mentális (betegség tudat erősítése, kontrollvesztettség érzése), mind a fizikai egészségem (magasabb CO2 belégzés, kevesebb oxigén belégzés, több archoz nyúlás, nem 100%-ban higenikus maszkok újra és újra használata) és az szerintem feljebb való jog, mint egy náthától való irracionális félelem.
2020. máj. 3. 18:09
 9/27 Micimacko67 ***** válasza:
72%

Olyan jókat mosolygok ezeken a "jogokat sertenek" kerdeseken...

Azt egyszer sem kerdezik meg, hogy kinek mi es miert a kotelessege...

Kerdezo, felmerult esetleg benned ilyen kerdes?

2020. máj. 3. 18:10
 10/27 anonim ***** válasza:
30%
De bizony hogy sérti a szabadság jogokat. Csak hogy most "vészhelyzet van" a kormány felhatalmazta magát hogy ebben a helyzetben szinte bármit megtehessen. Egyébként szólj hozzá mert olyan világ jön ahol a "béke és biztonság" nevében szinte teljesen megfosztanak majd szinte minden szabadságodtól.
2020. máj. 3. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!