Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek nem sért személyi,...

Szerintetek nem sért személyi, szabadság jogokat, hogy kötelezik a maszk viselését? Mint az araboknál a csador viselése.

Figyelt kérdés

2020. máj. 3. 17:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
25%

Rossz helyen laksz, mert nálunk osztott az önkormányzat.

De meztelenül sem mászkálhatsz az utcán, és mégsem szoktak ruhát osztogatni.

2020. máj. 3. 18:16
 12/27 A kérdező kommentje:

11. olvass kicsit vissza én is írtam a ruhát korábban, de az kicsit más.

Micimackó67 Ismerem a kötelességeimet, véleményem szerint eleget is teszek nekik rendes adófizető vagyok stb. De ez már sok szerintem.

2020. máj. 3. 18:22
 13/27 A kérdező kommentje:
Elhiszem hogy sokan félnek, hordják nyugodtan felőlem, de másokat ne kötelezzenek, meg nem kellene éreztetniük, hogy kötelességük lenne, mert ez nem olyan szerintem.
2020. máj. 3. 18:26
 14/27 A kérdező kommentje:
Van 65 Ft-om a 8.-ai fizuig, holnap telefonáljak be a munkahelyre, hogy nem tudok bemenni? Jó kötök egy sálat, de akkor is.
2020. máj. 3. 18:29
 15/27 Micimacko67 ***** válasza:
0%

A kotelesseg nem csak az adofizetesben nyilvanul meg!

Koteles vagy adott orszag torvenyeit, jogszabalyait betartani...

Termeszetesen jogodban all megtagadni, de ez nem mentesit a felelossegrevonas alol...

Ha megnezed a nemzetkozi tudositasokat...lathatod, hogy Japanban, Koreaban, Kinaban is maszkban jartak, jarnak az utcakon is...

Ehhez kepest nalunk, csak ha bemegy egy boltba, buszra szallsz kell felvenned...

Nem hiszem, hogy ez akkora lelkiteher lenne barkinek is...

2020. máj. 3. 18:34
 16/27 A kérdező kommentje:
Kínában koreában japánban régen csak azok hordtak maszkot akik betegek voltak rendességből nem kötelességből, most meg félelemből, de most sem törvényi rendelet miatt.
2020. máj. 3. 18:47
 17/27 Micimacko67 ***** válasza:
0%

Komolyan nem ertem a magyar mentalitast...

Ez a nekem ne parancsoljon senki, mert en mindent jobban tudok mentalitas egyszeruen borzaszto...

Itt mindenki mentalis beteg...rosszul van maszktol...stb...

Az a csoda, hogy csak ennyi a beteg...

2020. máj. 3. 18:54
 18/27 A kérdező kommentje:
Kínában Koreában Japánban régen csak azok hordtak maszkot akik betegek, taknyosak voltak, rendességből nem kötelességből, most ott hord mindenki félelemből, de most sem törvényi rendelet miatt kötelezően szerintem.
2020. máj. 3. 19:04
 19/27 A kérdező kommentje:

Bocs a dupla kommentért nem mutatta, hogy kiment az első.

Micimackó, igazat adok neked is meg értem amit mondasz tényleg, de hogy belegondolj a helyzetembe, tegyük fel, hogy egy hét múlva kitalálják, hogy csak egy több százezer forintos vegyvédelmi ruhában oxigén palackkal lehet kimenni. Nem mondanád, hogy azért álljunk már meg egy szóra.

De mondom találtam is egy sálat, meg lenyugodtam.

2020. máj. 3. 19:25
 20/27 Micimacko67 ***** válasza:
0%
A felesegem kereskedelemben dolgozik...a munkaltatojuktol semmi vedofelszerelest nem kaptak...szerinted mennyire voltak boldogok?
2020. máj. 3. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!